PwC's Board Survey 2017

Fem globale megatrends: Bestyrelser forbereder sig på ny virkelighed.

 

Bestyrelser mener, at de hastige teknologiske fremskridt vil få størst indflydelse på virksomhederne, og ser i stigende grad ændringer i den økonomiske magtbalance få større effekt på strategi og brandpositionering. Fokus er, udover teknologi, at investere i nye lokale aktiviteter og ekspansion på nye markeder. Sådan lyder hovedkonklusionerne i PwC’s Board Survey 2017.

 

 

Om undersøgelsen

PwC's Board Survey 2017 er gennemført via onlineinterviews fra september til oktober 2016 og sætter spot på fem globale megatrends. 174 bestyrelsesmedlemmer har besvaret undersøgelsen, hvoraf 46 % er bestyrelsesformænd, og 9 % er næstformænd.

 

 

Du kan også få mere at vide om bestyrelsens agenda ved at downloade vores nye håndbog "Bestyrelsesarbejde i Danmark 2017".

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2017 stiller skarpt på de emner, som kommer til at ligge højest på bestyrelsens agenda i 2017. Håndbogen, der i år er digital, fungerer også som et solidt opslagsværk og indeholder en række konkrete og praktiske værktøjer, du kan bruge i dit daglige bestyrelsesarbejde.

Se filmen og få en kort intro til bogen ved Kim Füchsel, Managing Partner og direktør, PwC.

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Kim Füchsel
Managing Partner og direktør
Tlf: 3945 3216
E-mail

Lars Baungaard
Direktør og markedsleder
Tlf: 3945 3308
E-mail

Følg PwC
Følg PwC