Få en god start på det russiske marked

PwC's publikation “Doing Business and Investing in the Russian Federation” henvender sig til virksomheder og andre, der overvejer at investere eller etablere sig i Rusland. Publikationen kommer med praktiske, kortfattede og aktuelle oplysninger om at drive virksomhed i Rusland og giver et godt indblik i den russiske økonomi og erhvervsliv, dets juridiske, skatte- og regnskabsmæssige forhold samt arbejdsmarkedsforhold og andre vigtige emner.

Rusland er verdens største land og byder på en lang række nye attraktive muligheder

Publikationen præsenterer nye muligheder for udenlandske virksomheder og investorer i betragtning af, at Rusland er verdens største land, og at landets økonomi byder på en lang række nye attraktive muligheder. På trods af en mindre afmatning i den økonomiske vækst har Rusland stadig overgået de fleste industrilande i 2012. Ifølge russiske statistikker steg landets BNP med 3,4% i 2012. Det russiske ministerium for økonomisk udvikling forudser en stigning på 3,6% i 2013. Udover disse indikatorer afslører PwC's 16th Annual Global CEO Survey, at 66% af de russiske CEO’s er meget fortrøstningsfulde med hensyn til mulighederne for vækst i de næste 12 måneder, sammenlignet med kun 36% af CEO’s på global basis.

Download "Doing business and investing in the Russian Federation"

Find inspiration i vores publikation "Doing business and investing in the Russian Federation" til din fremtidige investering i Rusland.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål omkring etablering på det russiske marked, er du velkommen til at kontakte én af vores eksperter i PwC's Russian Desk.
 

Russian Desk (PwC Danmark) er en integreret del af PwC's omfattende globale netværk, som tilbyder international rådgivning til virksomheder, der ønsker at investere i Rusland og for russiske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Europa.

Juli 2013