Sælg en faktura, og få likviditet her og nu

Se, hvordan Puggaards Service og Consulting League solgte deres fakturaer og fik likviditet hurtigt og nemt. Bliv klogere på, hvordan PwC og Dansk Faktura Børs kan løse dit akutte likviditetsbehov her og nu

Har du penge til gode, men en lidt stram likviditet for tiden på grund af sæsonudsving? Eller er du underleverandør til en stor dansk eller international virksomhed, som presser dig for at få længere betalingsfrister? Så kan du sælge en faktura via Dansk Faktura Børs og få dine penge med det samme.

Med Dansk Faktura Børs får du adgang til en transparent og tryg markedsplads, hvor du på markedsvilkår kan sælge dine fakturaer til professionelle investorer, uden at det berører betalingsvilkårene for dine kunder. Du bestemmer mindsteprisen. På den måde slipper du for at søge om lån hos dine kreditinstitutter, og du kan nu betale dine leverandører og medarbejdere til tiden.

”En nem løsning til hurtig og billig likviditet, som styrker forretningen på den lange bane”
Morten Puggaard, Puggaards Service

Puggaards Service er en facility management-virksomhed, der plejer virksomheders arealer året rundt.
I vinterhalvåret kræver vintervedligeholdsarbejdet med saltning og snerydning, at Puggaards Service hurtigt kan rykke ud med mandskab og maskiner, hvilket stiller krav til likviditeten. Derfor var Dansk Faktura Børs en nem løsning til hurtig og billig likviditet, som hjælper med at styrke forretningen på den lange bane.

På seks måneder har Puggaards Service forbedret deres likviditet ved at sælge 14 fakturaer via Dansk Faktura Børs. Dette har været med til at skabe rammerne for, at Puggaards Service kan fokusere på det, de er bedst til – nemlig at tage hånd om deres kunders arbejdsmiljø.

”Den mest innovative finansielle iværksætteridé siden finanskrisens start”
Christian Harbo, Consulting League

Consulting League er en førende leverandør af information og en strategisk sourcingrådgiver inden for globale konsulentydelser. Siden opstarten i 2011 har Consulting League oplevet en kraftig vækst. For at understøtte væksten valgte Consulting League at sælge hovedparten af deres fakturaer via Dansk Faktura Børs. Derved fik Consulting League frigjort likviditet hurtigt og på konkurrencedygtige betingelser.

I et marked hvor likviditet er en mangelvare, har Consulting League på tre måneder solgt 34 fakturaer, typisk til kurs 98,5-99, og været yderst tilfredse med samarbejdet med Dansk Faktura Børs.

Dansk Faktura Børs

PwC har indgået en samarbejdsaftale med Dansk Faktura Børs om at henvise virksomheder, som ønsker at styrke deres likviditet. Dansk Faktura Børs tilbyder en professionel og uafhængig markedsplads, hvor din faktura sælges efter auktionsprincippet til en markedsbaseret pris. Fakturaerne købes af professionelle investorer.

Læs mere om Dansk Faktura Børs og processen for fakturasalg

Kontakt os

Ring til os, eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig for en snak om dine behov for at styrke likviditeten.

Henvisningsprovision

PwC modtager en henvisningsprovision fra Dansk Faktura Børs. Uanset om du henvender dig via PwC eller direkte til Dansk Faktura Børs, er udgiften for dit fakturasalg den samme.