Et stærkt fællesskab

Stærke relationer er afgørende for at skabe succes, og med branchens dygtigste medarbejdere og tilfredse kunder har vi det rette udgangspunkt.

I vores årsmagasin "Relationer" kan du få hele historien om årets succeser. Succes skaber vi sammen ...

Markedsrettet kultur og tilfredse kunder driver vores succes

PwC’s ambition er at være det revisions-, skatte- og rådgivningshus, der skaber mest værdi for sine relationer. Det gælder både i forhold til vores kunder og vores medarbejdere og partnere.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Mogens Nørgaard Mogensen
Senior Partner og adm. direktør

Vækst

11,4 %

Omsætning i DKK mia.

2,1

Medarbejdere og partnere

1.919

Digitalisering driver udvikling

I PwC står den teknologiske og digitale udvikling fortsat højt på agendaen, hvor digitalisering allerede er en integreret del af vores forretning, og vi har konstant fokus på fx at udvikle nye digitale værktøjer.

Branchens bedste medarbejdere

Vi skal være det sted, der har branchens dygtigste medarbejdere og partnere. PwC-kulturen, høj medarbejdertilfredshed og mange karrieremæssige muligheder er med til at gøre PwC til noget særligt.

Vi lykkes med at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere og partnere, herunder førende, erfarne specialister og ledere, og vi tror på, at det er PwCkulturen, der gør PwC til noget særligt.

Inspiration, indsigt og netværk

Som markedsleder finder vi det naturligt at bidrage med vores viden, kompetencer og netværk for at være med til at styrke dansk erhvervslivs vækst og udvikling.

Vi har budt flere end 10.500 kunder og andre relationer velkommen på vores kurser og relationsskabende og agendasættende arrangementer og kåringer.

 
Kom endnu tættere på vores tre forretningsområder

Vi skaber værdi for vores relationer

Den positive udvikling i vores samlede forretning bekræfter os i, at vi har den rigtige strategi, og at vores pejlemærker, relationer, værdi og kvalitet, fortsat sætter retningen for vores beslutninger og handlinger. I de kommende år vil vi særligt have fokus på talentagendaen og digitalisering i den videre udvikling af vores virksomhed.

PwC skal også fremadrettet være en stærk revisionsforretning, en stærk skatteforretning og en stærk rådgivningsforretning. Og vi er sikre på, at vi har det rette udgangspunkt for også fremadrettet at skabe succes sammen – for os selv, vores medarbejdere og partnere og – vigtigst af alt – for vores kunder. Derfor er det også vores forventning, at vi i det kommende år fortsat vil vækste vores forretning.

Kontakt os

PwC Danmark

Tlf: 3945 3945
E-mail

Følg PwC