Inspiration, indsigt og netværk

Som markedsleder finder vi det naturligt at bidrage med vores viden, kompetencer og netværk for at være med til at styrke dansk erhvervslivs vækst og udvikling.

Vi finder det naturligt, at PwC som markedsleder bidrager med vores viden, kompetencer og netværk for at være med til at styrke dansk erhvervslivs vækst og udvikling. Det gør vi bl.a. med vores håndbøger, såsom Regnskabshåndbogen, Bestyrelseshåndbogen og Fondshåndbogen, og vores kompetenceudviklende kurser og agendasættende og relationsskabende arrangementer og kåringer. Vi er glade for, at vi i året har budt flere end 10.500 kunder og relationer velkommen til inspiration, indsigt og netværk.

I vores businessmagasin, CXO Magasinet, sætter vi fokus på tendenser i erhvervslivet og CXO’ernes erfaringer med og løsninger på konkrete udfordringer. Med magasinet ønsker vi at bidrage til at skabe et konkurrencedygtigt erhvervsliv, og derfor har vi i år øget udgivelsesfrekvensen, så vi i endnu højere grad gennem inspirerende, konstruktive og løsningsorienterede interviews med førende erhvervsledere kan komme rundt om erhvervslivets udfordringer og inspirere endnu flere – uanset virksomhedsstørrelse eller branche.

Vi sætter stor pris på, at toneangivende erhvervsfolk, politiske profiler og andre vigtige beslutningstagere har taget sig tid til at dele ud af deres overvejelser, erfaringer og løsninger på aktuelle temaer og tendenser. Vi er også meget taknemmelige for de flere tusinde erhvervspersoner, der året igennem har bidraget til vores analyser og undersøgelser.

Læs mere om året i PwC

Kontakt os

PwC Danmark

Tlf: 3945 3945
E-mail

Følg PwC