Vores kunder fortæller: Dinesen

"Vi vil ikke mere klappes på skulderen”

Dinesen Floors har valgt PwC som revisor og til sparring om vækst- og udviklingsambitioner.

Dinesen Floors A/S’ succesfulde omstilling fra lokalt savværk til salg af internationale high-end-produkter var udslagsgivende, da de modtog prisen som Årets Ejerleder 2013. Da de i juli 2014 stod over for at skulle vælge revisor, var PwC det oplagte valg, ligesom PwC blev sparringspartner i relation til Dinesen Floors’ vækst- og udviklingsambitioner.

Vores vækstambitioner gør, at vi har behov for at sammenligne os med langt større virksomheder. Det kan vi hos PwC, hvor vi tydeligt fornemmer et kæmpe engagement og interesse for udviklingen af Dinesen Floors A/S,” fortæller adm. direktør Thomas Dinesen.

Han fortsætter: ”PwC kommer ind i vores virksomhed på et tidspunkt, hvor vi virkelig har brug for at blive udfordret. Vi vil ikke mere klappes på skulderen, men vi vil udfordres, så vi kan gøre det endnu bedre. Dér tror jeg virkelig, PwC kan gøre en stor forskel for os.

 

Om Dinesen Floor

Dinesen Floors A/S blev grundlagt i 1898 i Jels ved Rødding. Den familieejede virksomhed eksporterer 75 % af deres lange gulvplanker til udlandet, primært Sverige, Norge, Tyskland, England og USA. Siden 1989 har virksomheden været ejet af Heidi og Thomas Dinesen og har i dag 84 ansatte.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser

Tlf: 3945 3945

Følg PwC