Vores kunder fortæller: Domis

”Flytter tocifrede millionbeløb”

Med PwC som samarbejdspartner udarbejdede Domis et internt moms-værktøj.

Selv små fejlberegninger på moms kan ende med at blive meget dyre, når man konverterer ejendom fra erhverv til bolig, og med nye regler på området stiller det høje krav til kompetent rådgivning. I tæt samarbejde med PwC skabte ejendomskoncernen Domis et værdifuldt analyse og styringsværktøj, så de kunne træffe de helt rigtige beslutninger.

”Som beslutningstager betyder det alt, at jeg har klar viden om muligheder og konsekvenser. Det er lige præcis det, jeg har fået, og det flytter altså tocifrede millionbeløb i projekter som dette,” siger adm. direktør i Domis, Lars-Erik Larsen.

Han fremhæver, at samarbejdet med PwC har givet Domis stærke kort på hånden fremadrettet: ”Med de værktøjer, vi har udviklet i samarbejde med PwC, har jeg fået meget mere end et momsværktøj. Jeg har fået mulighed for at se markant mere nøgternt på fremtidige projekter end mange af mine kolleger i markedet.”

 

Om Domis

Domis-koncernen udvikler, investerer og driver kvalitetsejendomme med hovedvægt på boliger. Den aarhusianske virksomhed blev grundlagt i 2010 og består i dag af 14 medarbejdere.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC