Vores kunder fortæller: DSB

"Stiller altid med det bedste hold”

DSB samarbejder med PwC inden for en bred række rådgivningsydelser, såsom inden for interne kontroller, moms og nye styringsmodeller.

”For DSB er det afgørende med en fagligt stærk sparringspartner, der bidrager med dybe spidskompetencer og en høj grad af professionalisme,” siger CFO i DSB Stig Pastwa om samarbejdet med PwC, der omfatter en bred række rådgivningsydelser, bl.a. inden for interne kontroller, moms og nye styringsmodeller.

”Vi har en tæt dialog med vores rådgivere i PwC, både på et overordnet niveau og helt konkret i de enkelte projekter. Det skaber nogle stærke relationer, og vi har tillid til, at PwC altid stiller med det bedste hold,”fortæller CFO i DSB Stig Pastwa.

Han uddyber: ”Det skaber stor værdi, at vi med PwC samarbejder med nogle af de dygtigste medarbejdere i branchen. Vores medarbejdere har virksomhedsspecifik viden, og derfor er det afgørende, at vores samarbejdspartner har de stærkeste kompetencer inden for deres felt,”forklarer Stig Pastwa.

 

Om DSB

DSB er en selvstændig statsligt ejet virksomhed med over 7.500 medarbejdere. DSB har kørt på de danske jernbaner siden 1847, og omkring 550.000 kunder rejser hver dag med DSB.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC