Vores kunder fortæller: Egedal Kommune

Effektivisering skaber velfærd for 70 mio. kr. i Egedal Kommune

Egedal Kommune udviklede i samarbejde med PwC et effektiviseringsprogram.

Egedal Kommune har i samarbejde med PwC skabt et effektiviseringsprogram, hvor besparelser på det administrative område har givet flere penge til borgervelfærd. Kommunen har en robust økonomi, men kunne alligevel se ind i en fremtid, hvor bl.a. demografiske forandringer ville give udfordringer på driftsbalancen.

“Opgaven krævede en bred involvering og en ekstern partner, som formåede at løfte opgaven,” forklarer Christina Boserup, centerchef, Center for Administrativ Service, Egedal Kom-mune. Egedal Kommune valgte PwC, der også er revisor for kommunen, som partner, og i tæt samarbejde lykkedes det at designe et flerårigt effektiviseringsprogram, som indfrier kommunens forventninger.

"Vi har i dag genereret besparelser for samlet set 70 mio. kr. med varig effekt og har et katalog med effektiviserings-projekter, der samlet set giver et varigt potentiale på 100 mio. kr. Samarbejdet med PwC har været præget af stor gensidig tillid og en meget tæt kontakt, hvilket har været helt afgørende for, at vi har været i stand til at nå vores mål. Vi har haft behov for at justere undervejs, hvilket kræver både tillid og fleksibilitet, hvilket vi har oplevet hos PwC," siger Christina Boserup.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Om Egedal Kommune

Egedal Kommune ligger i Region Hovedstaden og har ca. 42.500 borgere. Egedal Kommune indgik i efteråret 2014 et samarbejde med PwC, hvor målet bl.a. var at reducere administra-tive omkostninger for at skabe flere midler til velfærd.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC