Vores kunder fortæller: Kompan

”Det gjorde livet lettere”

Christian Dyvig valgte PwC som samarbejdspartner i forbindelse med opkøbet af den globale legetøjskæde KOMPAN.

Christian Dyvig valgte PwC som sin finansielle rådgiver i forbindelse med købet af den globale legetøjskæde KOMPAN, fordi han her kunne få en professionel samlet og tværgående rådgivning. Samarbejdet omfattede bl.a. corporate finance samt finansiel og skattemæssig due diligence. ”Det var et upåklageligt og godt samarbejde,” fortæller Christian Dyvig.

”Det var en stor fordel at kunne få dækket alle rådgivningsbehov hos én rådgiver, der samtidig udviste høj kvalitet,” fortæller Christian Dyvig.

Han uddyber: ”Det gjorde livet lettere, fordi rådgiverne hos PwC leverede en enestående rådgivning og samtidig samarbejdede af sig selv under hele processen på tværs af forskellige afdelinger samt stod for koordinering med långivere og medinvestorer. Det sparede mig for en masse koordinering og gjorde processen mere effektiv.”

 

Om KOMPAN

KOMPAN er den globalt førende udvikler og producent af udendørs legepladser og udstyr til legepladser og har en omsætning på DKK 1,3 mia., beskæftiger ca. 800 medarbejdere og har egne salgsaktiviteter i 20 lande.

KOMPAN’s produkter sælges til offentlige institutioner, kommuner, skoler, børnehaver og fast food-kæder i mere end 60 lande. Selskabet har hovedkontor i Odense, mens produktionen primært foregår i Tjekkiet med mindre produktionsenheder i Tyskland og Sverige.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC