Vores kunder fortæller: LINAK

”En innovativ tilgang til revision og rådgivning”

LINAK valgte i 2015 PwC som deres revisor.

LINAK imødeser konkrete gevinster og bedre internationalt overblik.

Siden Bent Jensen i 1980 lancerede sin line-ære aktuator, har familievirksomheden LINAK udviklet sig til en koncern, hvor 1.800 ansatte sætter verden i bevægelse i mere end 35 lande. Derfor var det en kompleks opgave, der kom i udbud, da virksomheden skulle have ny revisor.

”Vi har i mange år haft en lokal revisor, kombineret med revisorer hos vores 25 datter-selskaber. Men vi har haft et ønske om at sikre en mere sammenhængende global rådgivning,” siger CFO i LINAK, Carsten Borchert. Det blev baggrunden for, at LINAK nu har indgået samarbejde med PwC. Her blev LINAK således præsenteret for en stærk kombination af indsigt i både lokale og internationale forhold samt mulighed for at kombinere samlet revision med kompetent rådgivning om fx skatteforhold.

”Selvom vi har en yderst velfungerende organisation, er der altid blinde vinkler. Her har PwC en innovativ tilgang, hvor vi med ensartet software i alle selskaber kan søge på kryds og tværs efter forbedringer,” siger Carsten Borchert og fortsætter: ”Og så har PwC et godt team, hvor jeg og ikke mindst Bent Jensen (adm. direktør og ejer, red.) følte en god kemi fra starten. Det må ikke undervurderes i valget af revisor.”

Om LINAK

LINAK i Nordborg er førende producent af lineære aktuatorer til bl.a. hæve-sænke-borde og plejesektoren. Virksomheden beskæftiger i øjeblikket ca. 1.800 medarbejdere og omsætter for ca. DKK 3 mia. (2014). LINAK har valgt PwC som revisor fra og med 1. juli 2015 på en treårig aftale.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC