Vores kunder fortæller: LINATECH

”Ser forretningen i et meget klarere lys”

LINATECH skabte i samarbejde med PwC et visuelt overblik over virksomhedens forretningsmodeller og strategiske muligheder.

LINATECH skabte i samarbejde med PwC et visuelt overblik over virksomhedens forretningsmodeller og strategiske muligheder. ”Jeg ser nu forretningen i et meget klarere lys,” fortæller Managing Director i LINATECH, Henrik B. Jeppesen.

”I samarbejde med PwC fik vi øjnene op for al det uforløste potentiale, der allerede er i vores virksomhed i dag,” fortæller Henrik B. Jeppesen om udviklingen af virksomhedens forretningsmodel.Han fortæller, at PwC’s kommercielle tilgang til strategisk forretningsudvikling gjorde, at LINATECH kunne forene egne stærke tekniske kompetencer med nyt og innovativt input i udviklingen af forretningens videre strategi.

Han fortsætter: ”Med PwC’s tilgang og værktøjer til strategisk forretningsudvikling fik vi overblik over de potentielle muligheder, som vi nu er klar til at arbejde videre med”.

 

Om LINATECH

LINATECH’s kompetencer spænder over flere forretningsområder, såsom komponentfremstilling, specialmaskiner og service. Virksomheden beskæftiger i dag 60 medarbejdere og råder over 7500 m² produktions-, lager- og administrationsbygninger.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC