Vores kunder fortæller: Nordea

”PwC leverer på sine løfter”

I 2015 valgte Nordea PwC som deres revisor.

Nordea er Nordens største finanskoncern, og for Nordea er det væsentligt, at den valgte revisor er i stand til at matche koncernens revisions- og forretningsmæssige behov og udfordringer. Efter at have sendt revisionen i udbud valgte Nordea med virkning fra regnskabsåret 2015 PwC som revisor.

Det gjorde Nordea, fordi koncernen bl.a. ønsker en revisor med et stærkt nordisk netværk og solide kompetencer og erfaring inden for den finansielle sektor, der kan levere en koordineret revision på tværs af Nordeas markeder.

”PwC har indtil videre vist sig som et sikkert match for Nordea og leverer en integreret revisionsindsats af høj kvalitet på tværs af Norden. Og det er helt afgørende for os, at PwC i sin revisionstilgang formår at afspejle den måde, vores organisation fungerer på,” fortæller adm. direktør for Nordea Bank i Danmark, Peter Lybecker.

Om transitionen til PwC fortæller Peter Lybecker: ”Vi har efter tre måneder afsluttet transitionsfasen, og PwC har efter denne relativt korte periode oparbejdet et solidt kendskab til vores forretning. Samtidig har PwC været gode til at videndele internt i den nordiske PwC-organisation, så vi oplever, at Nordea har fået en nordisk revisor, der både har en koncerntilgang i deres revision, men samtidig også er nærværende og tilgængelige lokalt. Så alt i alt har PwC leveret på sine løfter.”

 

Om Nordea

Nordea er den største finansielle servicegruppe i den nordiske og baltiske region. Koncernen har afdelinger i mere end 16 lande, servicerer mere end 10,5 millioner kunder
(private og erhverv) og har mere end 32.000 ansatte på internationalt plan.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser

Tlf: 3945 3945

Følg PwC