Vores kunder fortæller: Novo A/S

”De er der, når vi har brug for dem, og de tør sige, hvad de mener”

Novo A/S allierede sig med PwC i forbindelse med opkøbet af høreapparatvirksomheden Sonion.

Det er ingen let sag at gennemføre større virksomhedstransaktioner, som stiller høje krav til de involverede rådgivere – både i forhold til kompetencer og tilgængelighed. Novo A/S allierede sig med PwC i forbindelse med opkøbet af høreapparatvirksomheden Sonion. Det gav Novo A/S en erfaren rådgiver med de rette kernekompetencer inden for transaktioner.

”I forbindelse med transaktioner er det nødvendigt, at vi hurtigt er i stand til at fokusere på key value drivers i target-virksomheden. PwC var en meget relevant sparringspartner, fordi de havde en dyb forståelse af, hvilke behov vi har i forbindelse med en transaktion. Det betød, at PwC på kompetent vis kunne bistå os i mange af de overvejelser og spørgsmål, der opstod i forbindelse med opkøbet,” fortæller Michael Shalmi, Senior Partner, Large Investments, hos Novo A/S, om samarbejdet med PwC under opkøbet af Sonion A/S.

”PwC var i stand til at omsætte analyser til konkrete forslag og løsninger i selve transaktionsforløbet, og det var med til at sikre den nødvendige fremdrift i processen. Og vigtigst af alt, så var de der, når man havde brug for dem, og de sagde deres mening. Det har vi sat stor pris på, fordi det vidner om et meget højt serviceniveau og engagement ud over den faglige ekspertise,” fortæller Michael Shalmi.

 

Om Novo A/S

Novo A/S er et holdingselskab i Novo Gruppen og ansvarlig for forvaltningen af Novo Nordisk Fondens aktiver, som i øjeblikket værdiansættes til mere end DKK 300 mia.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC