Vores kunder fortæller: SDC

”Det foretrukne valg”

Med PwC som samarbejdspartner udarbejdede SDC en ny moms-model.

Udviklingen inden for moms og skatter er i konstant bevægelse, og er du blandt dem, der først ser og griber mulighederne, kan det have stor betydning. I samarbejde med PwC har SDC (Skandinavisk Data Center) udviklet en ny momsløsning for SDC og SDC’s kunder, hvilket har givet virksomheden en konkurrencemæssig fordel på markedet for finans-it.

”PwC gør meget ud af at sætte sig ind i vores virksomhed og virksomhedsstruktur. Det betyder, at vi får en mere proaktiv rådgivning, hvor PwC aktivt kommer med forslag til optimering, fordi de forstår vores forretning. PwC er mit foretrukne valg af rådgiver, fordi jeg får en stærk og troværdig sparringspartner, der har de rette spidskompetencer,” fortæller Henrik Buchholt Bach, CFO i SDC.

Og det er ikke kun i forbindelse med moms- og skatteforhold, at SDC vælger PwC som sparringspartner. ”Vi samarbejder med PwC på en lang række områder, fordi jeg får det stærkeste hold, hver gang jeg henvender mig,”fortæller CFO Henrik Buchholt Bach om samarbejdet med PwC, der ud over skat og moms omfatter opgaver inden for management consulting i Danmark og i Norden.

 

Om SDC

SDC er it-servicepartner for den finansielle sektor i Norden og beskæftiger sig med udvikling og drift af bankapplikationer. Virksomheden er ejet af kunderne, som omfatter mere end 120 danske, norske, svenske og færøske pengeinstitutter. Koncernen beskæftiger i 2015 mere end 600 medarbejdere i Danmark samt ca. 150 medarbejdere i Polen, Indien og Sverige. I 2014 omsatte SDC for DKK 1.425 mio. og vokser med 10 %+ om året, og denne vækstrate forventes at fortsætte i de kommende år.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC