Vores kunder fortæller: Stelton

”I sikre hænder”

PwC er Steltons revisor og sparringspartner.

For designvirksomheden Stelton er det afgørende med en revisor og samarbejdspartner, der altid er på forkant med udviklingen, og som virksomheden kan sparre med om udfordringer og løsninger. ”Det handler om at føle sig i sikre hænder, så vi trygt kan fokusere på selve forretningen, og samtidig vide, at vi hos PwC har en kompetent revisor og rådgiver i ryggen, der engagerer sig i vores forretning,” fortæller CFO i Stelton, Gudrun Jensen.

Som CFO i en mindre virksomhed, hvor vi er få om mange opgaver, er det afgørende med en kompetent sparringspartner, der giver dig et professionelt modspil. Det giver tryghed at vide, at vi hos PwC har en revisor og rådgiver i ryggen, der altid er på forkant med udviklingen”, fortæller CFO i Stelton, Gudrun Jensen.

En af fordelene ved PwC er også deres størrelse. Uanset vores udfordring har PwC en ekspert, der kan rådgive os. En rådgivning, der trækker på en bred erfaring fra både store og små virksomheder i mange brancher. Det giver et værdifuldt input til vores egen forretning,” forklarer Gudrun Jensen.

 

Om Stelton

Stelton er i dag ejet af Michael Ring, der overtog virksomheden i 2004. Virksomhedens vision er at være det mest innovative, trendsættende designhus baseret på skandinavisk designfilosofi, og det brand som de bedste designere fra hele verden ønsker at arbejde for. Designere, der har arbejdet for Stelton, tæller bl.a. Arne Jacobsen, Designit og mange flere.

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser

Tlf: 3945 3945

Følg PwC