PwC i Skive

Hos PwC i Skive er vi mere end 50 engagerede medarbejdere. Vi yder assistance og rådgiver virksomheder i alle størrelser – lige fra mindre personlige virksomheder til børsnoterede selskaber.

I Skive og Limfjordsområdet servicerer vi en lang række virksomheder inden for forskellige erhverv såsom produktion, handel, landbrug, håndværk og sundhedssektoren. Endvidere har vi en række branchespecialer inden for finans-, apoteks-, undervisnings- og forsyningssektoren og betjener kunder fra store dele af landet. Vi rådgiver også inden for økonomiske analyser, international skat, internationale revisionsstandarder, internationalt regnskab, international bogføring, generationsskifte, årsregnskaber, EU projekter og ledelsesberetninger.

Hos PwC i Skive fokuserer vi på, at lokalsamfundet har et solidt økonomisk fundament. Derfor støtter vi gerne lokale initiativer, der styrker og skaber fremdrift i lokalområdet. Vores engagement er samtidigt med til at give os den nødvendige viden om Limfjordsegnen, der skal til for at kunne tilbyde din virksomhed den mest optimale rådgivning.

PwC i Skive er en afdeling i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I Danmark samarbejder over 2.400 PwC-revisorer og specialister hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes. Vi er også internationale – vores netværk af globale kolleger tæller mere end 250.000 specialister fra hele verden – hvilket giver et solidt og trygt udgangspunkt for dig, der opererer på tværs af landegrænser.

PwC i Skive

Resenvej 81,
7800 Skive

Tlf. 9615 4900

Find vej

Playback of this video is not currently available

X Block: "Med hjælp fra PwC sparede vi flere hundrede tusinde kroner”

PwC har været fast samarbejdspartner for Pascal Laraignou, CEO i X Block, gennem de sidste 12 år. I 2016 stiftede han virksomheden X Block, der producerer kæmpe byggeklodser til børneinstitutioner. PwC hjælper virksomheden med bogføring, opstilling af regnskab samt skat og selvangivelse, hvilket blandt andet har været med til at spare virksomheden for flere hundrede tusinde kroner. X Block har 2 ansatte og ligger i Klampenborg.

Kontakt din rådgiver og revisor i Skive

Bjørn Jakobsen

Partner, statsaut. revisor, Skive, PwC Denmark

9615 4935

E-mail

Henrik Holst

Partner, Statsaut. revisor, Energi & Forsyning, Skive, PwC Denmark

9615 4931

E-mail

Jesper K. Viborg

Partner, statsaut. revisor, Skive, PwC Denmark

9615 4968

E-mail

Martin Olesen Furbo

Partner, statsaut. revisor, Skive, PwC Denmark

9615 4961

E-mail

Michael K. Dalberg

Partner, statsaut. revisor, Skive, PwC Denmark

9615 4943

E-mail

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC