Din lokale revisor og rådgiver i Ringkøbing-Skjern

  Gennem vores lokale tilstedeværelse har vores team opnået et indgående kendskab til Vestjylland, hvor vi samarbejder med et bredt udsnit af lokale virksomheder inden for en række erhverv.

  Vi rådgiver blandt andet inden for følgende områder:

  • International skat
  • Internationale revissionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Ansættelseskontrakter
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Ledelsesberetninger
  • Andet rådgivning

  Vi engagerer os i lokalområdet til fordel for vores kunder

  Vi er stærkt optaget af, at Vestjylland har et sundt økonomisk fundament, og at erhvervslivet finder egnen interessant at investere i. Vi er stolte over at være til stede i Danmarks største kommune, og derfor støtter vi op om lokale og driftige initiativer, der kan være med til at sikre fremgang i hele området. Vi er bl.a. sponsorer for Skjern Håndbold og Ringkøbing Håndbold.

  Gennem vores faste forankring og engagement i lokal- og nærsamfundet bestræber vi os på at lære vores kunder godt at kende, så vi kan forstå deres udfordringer og udøve optimal rådgivning, der sikrer økonomien både på kort og lang sigt. Vi investerer i medarbejdere og teknologi til fordel for vores kunder og lokalsamfundet, og vi kan hjælpe dig – om du så allerede er virksomhedsejer eller først skal til at starte op som selvstændig.

  Det handler om dig, når du vælger PwC

  Vi ønsker at skabe værdi for de relationer, vi indgår i, og vi ved, at vores kunder har forskellige behov. Derfor vil du opleve, at vi bestræber os på at sætte os i dit sted, forstå dine behov og din forretning, før vi peger på konkrete løsninger. I Danmark samarbejder vi hver dag med de øvrige 14 kontorer om at hjælpe vores kunder med deres succes, og vi trækker på et netværk med over 223.468 kolleger fra hele verden, når vi skal forbedre din forretning.

  Kontakt din rådgiver og revisor i Ringkøbing-Skjern

  Henrik Dalgaard
  Partner, statsaut. revisor, Ringkøbing-Skjern
  Tlf: 9680 1038
  E-mail

  Revision og regnskab, Skat, Generationsskifte, Internationale forhold -herunder etablering og drift af datterselskaber i Østeuropa

  Alle typer brancher i den private sektor.

  Kontakt
  PwC Ringkøbing-Skjern
  Østergade 40, 6900 Skjern
  I.C. Christensens Allé 5, 6950 Ringkøbing
  Tlf: 9680 1000
  Fax: 9680 1001
  E-mail