PwC i Ringkøbing-Skjern

Rådgivning og revision af lokale revisorer i Ringkøbing-Skjern med internationalt netværk.

Gennem vores lokale tilstedeværelse har vores team opnået et indgående kendskab til Vestjylland, hvor vi samarbejder med et bredt udsnit af lokale virksomheder inden for en række erhverv.

Vi er stærkt optaget af, at Vestjylland har et sundt økonomisk fundament, og at erhvervslivet finder området interessant at investere i. Vi er stolte over at være til stede i Danmarks største kommune, som er et vækstcentrum, eksperter i eksport og har særligt stærke kompetencer inden for energi, turisme produktionsindustri samt landbrug og fødevarer. Derfor støtter vi op om lokale og driftige initiativer, der kan være med til at sikre endnu mere fremgang i hele området. Vi er bl.a. sponsorer for Skjern Håndbold, Ringkøbing Håndbold og Ringkøbing Fodbold.

Gennem vores faste forankring og engagement i lokal- og nærsamfundet bestræber vi os på at lære vores kunder godt at kende, så vi kan forstå deres udfordringer og udøve optimal rådgivning, der sikrer økonomien både på kort og lang sigt. Vi investerer i medarbejdere og teknologi til fordel for vores kunder og lokalsamfundet, og vi kan hjælpe dig – om du så allerede er virksomhedsejer eller først skal til at starte op som selvstændig. Vi rådgiver blandt andet inden for økonomiske analyser, international skat, internationale revisionsstandarder, internationalt regnskab, international bogføring, generationsskifte, årsregnskaber, EU projekter og ledelsesberetninger.

Vi ønsker at skabe værdi for de relationer, vi indgår i, og vi ved, at vores kunder har forskellige behov. Derfor vil du opleve, at vi bestræber os på at sætte os i dit sted, forstå dine behov og din forretning, før vi peger på konkrete løsninger. 

Vi har også tilstedeværelse i Ringkøbing - find vej

PwC i Skjern

Østergade 40,
6900 Skjern

Tlf. 9680 1000

Find vej

loading-player

Playback of this video is not currently available

Scan Bejds: "Sammen med PwC skabte vi rum for vækst - og en økonomisk besparelse på 8 mio. kr."

Forkerte beslutninger kan have store konsekvenser for din virksomhed, og derfor er det altafgørende for Matthias Trum, CEO i Scan Bejds, at have en rådgiver man kan stole på. Matthias inddrager PwC i alle store spørgsmål vedrørende hans virksomhed, uanset om det drejer sig om generationsskifte, forhandlinger med banken eller sparring på strategi og muligheder for vækst - og det var bl.a. med til at spare Scan Bejds for 8 mio. kroner. Scan Bejds beskæftiger sig med overfladebehandling af metal og ligger i Kolding, hvor de i dag er 25 ansatte.

Kontakt din rådgiver og revisor i Ringkøbing-Skjern

Henrik Dalgaard

Partner, statsaut. revisor, Ringkøbing-Skjern, PwC Denmark

9680 1038

E-mail

Henrik Ludvigsen

Partner, statsaut. revisor, Ringkøbing-Skjern, PwC Denmark

2321 1359

E-mail

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC