Din lokale rådgiver og revisor i Sønderborg

Statsautoriseret revisor og rådgiver i Sønderborg

At styre sin forretning kræver, at man har en overskuelig økonomi. PwC i Sønderborg kan hjælpe med at skabe overblik via vores ekspertiser inden for rådgivning og revision. 

Vi har fokus på at skabe vækst i Sønderborg og det sønderjyske lokalområde, hvor vi gennem mange års erfaring har opbygget solid viden om lokale forhold, brancher og industrier i hele Sønderjylland. Vi er specialister inden for finans-, undervisnings- og boligforeningssektoren.


Særlige sønderjyske regnskabsmæssige udfordringer

At drive virksomhed i Sønderjylland kan regnskabsmæssigt være en udfordring for mange virksomheder. Med placeringen nær den tyske grænse vil der ofte opstå spørgsmål angående regler for import eller eksport, aflønning af udenlandsk arbejdskraft, indviklede momsregnskaber og meget mere.

PwC’s revisorer i Sønderborg tager sig af regnskaberne, så I kan fokusere på forretningen

En fornuftig økonomi med en sund bundlinje er et af de vigtigste elementer i jagten på succes med din forretning. Bruger du PwC i Sønderborg som din virksomheds revisionsselskab, sparrer vi med dig om forretningsudviklingen, så I får en konkret og velfunderet strategi for at skabe økonomisk vækst.

Vi kan hjælpe jer med følgende opgaver:

  • International skat
  • Internationale revissionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Ansættelseskontrakter
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Ledelsesberetninger
  • Mv.


Rådgivning og revision af lokale revisorer i Sønderborg med internationalt netværk

PwC i Sønderborg er en regional afdeling af et internationalt revisionsselskab, der er til stede i over 150 lande og har et netværk af mere end 700 lokalkontorer over hele verden. Det gør os i stand til at agere og rådgive på et globalt plan, hvis din virksomhed har specielle behov.

PwC støtter op om Sønderborgs økonomiske velbefindende ved at udføre ansvarlig og nøjeregnende revision af virksomheder i Sønderjylland. Vi støtter op om lokale tiltag, og vi kan også hjælpe dig – om du så er virksomhedsejer med flere hundrede ansatte eller først nu skal til at starte op som selvstændig i området.

Kontakt din rådgiver og revisor i Sønderborg

Flemming Callesen
Partner, statsaut. revisor, Sønderborg
Tlf: 7342 6830
E-mail

Revision, Regnskab, Skatte- og afgiftsbetalinger.

Alle typer brancher i den private sektor, herunder den finansielle sektor&#44 ejendomssektoren&#44 byggeindustrien og produktionsvirksomheder.

Per Jansen
Partner, Trekantområdet
Tlf: 7921 2721
E-mail
Kontakt
PwC Sønderborg
Ellegårdvej 25, 6400 Sønderborg
Tlf: 7342 3232
Fax: 7342 6800
E-mail