PwC støtter Danmarks Indsamling 2018

Hjælp børn uden hjem

Danmarks Indsamling sætter i år fokus på at hjælpe børn uden hjem. FN vurderer, at der er op mod 150 millioner gadebørn i verden. Og millioner af børn lever i flygtningelejre og er på flugt. Alt for mange børn kæmper hver dag for at overleve det liv, hvor de alt for tidligt er tvunget til at blive voksne. PwC ønsker med sin donation og engagement i Danmarks Indsamling 2018 at støtte børn og unge, som er en ressource, vi skal støtte og værne om og i sidste ende bygge vores fremtid på.

I PwC føler vi en særlig forpligtelse over for børn og unge. Med den rette støtte og udvikling tror vi nemlig på, at alle kan realisere deres potentiale, og alle fortjener gode rammer omkring sig. Samtidig ved vi, at væsentlige problemstillinger bedst løses i fællesskab. Derfor støtter vi Danmarks Indsamling, og vi opfordrer vores medarbejdere og venner af huset til at være med. Giv dit personlige bidrag, så fordobler vi beløbet.

Sådan kan du bidrage til Danmarks Indsamling 2018

Vil du være med til at hjælpe børn uden hjem? Scan QR-koden i MobilePay eller send dit personlige bidrag via MobilePay til 1212 og skriv DIVIR PwC i beskedfeltet, så fordobler PwC beløbet.

loading-player

Playback of this video is not currently available

I 2017 var PwC med til at samle i alt DKK 366.784 ind - bestående af en donation på DKK 250.000 og egen indsamling fra vores medarbejdere og relationer.

Om Danmarks Indsamling 2018

Danmarks Indsamling er hele Danmarks Indsamling, hvor de 12 største humanitære organisationer i Danmark sammen samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande, og i år samler Danmarks Indsamling ind til 12 konkrete projekter i Afrika og Asien. Projekterne har fokus på at afhjælpe nogle af de fatale konsekvenser, som børn uden hjem lever med – til gavn for både det enkelte barn, familien og samfundet.


Du kan læse mere om Danmarks Indsamling 2018 og de 12 projekter her.

Sådan støtter vi andre børn og unge

PwC har gennem en årrække støttet flere sociale projekter, der har sat børn på dagsordenen. Gennem støtten til Mary Fonden er vi med til at støtte særligt udsatte og sårbare børn og bekæmpe mobning og ensomhed. PwC’s støtte til Løkkefonden har hjulpet drenge på kanten med at få selvtillid og blive en større del af fællesskabet.
Du kan læse mere om projekterne i relateret indhold nedenfor.

 

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef
Tlf: 3945 3579
E-mail

Kontakt os

PwC Danmark

Tlf: 3945 3945
E-mail

Følg PwC