PwC støtter Danmarks Indsamling 2019

Styrk verdens piger

Danmarks Indsamling sætter i år fokus på at hjælpe de piger rundt om i verden, som har mest brug for det. Børn har ret til at være børn. Til at lege, til at gå i skole, til at være trygge. PwC ønsker med sin donation og engagement i Danmarks Indsamling 2019 at støtte og værne om børn og unge, som vi bygger vores fremtid på.

I PwC ønsker vi at skabe bedre rammer for børn og unge. Vi ved, at væsentlige problemstillinger løses bedst i fællesskab. Danmarks Indsamling er en mulighed for sammen at gøre en forskel. Derfor opfordrer vi vores medarbejdere og venner af huset til at være med. Giv dit personlige bidrag, så fordobler vi beløbet.

Du kan læse mere om Danmarks Indsamling 2019 og de 12 projekter her.

Sådan kan du være med til at gøre en forskel

Vil du være med til at styrke verdens piger? Scan QR-koden i MobilePay eller send dit personlige bidrag via MobilePay til 1212 og skriv DIVIR PwC i beskedfeltet, så fordobler PwC beløbet.

Sådan støtter vi børn og unge og fremmer diversitet

PwC har gennem en årrække støttet flere projekter, der har skabt bedre rammer for børn og unge og fremmet diversitet. Gennem støtten til Mary Fonden er vi bl.a. med til at støtte særligt udsatte og sårbare børn og bekæmpe mobning og ensomhed. Læs mere om de forskellige projekter her.

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Marketing- og kommunikationschef, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Følg PwC