PwC støttede Danmarks Indsamling 2019

Tak til kolleger og relationer for et stort engagement og en flot medarbejderindsamling, hvor vi samlede mere ind end nogensinde før. Hele Danmark stod sammen og indsamlede 71,7 mio. kr. for at støtte de piger i verden, der har mest brug for hjælp.

Rekordhøj medarbejderindsamling

PwC donerede i alt 390.547 kr. til Danmarks Indsamling 2019. Udover en donation på 250.000 kr. er vi meget glade for og stolte over, at vores medarbejdere og relationer af huset har lagt et stort engagement i indsamlingen. De har i 2019 indsamlet et rekordhøjt beløb på 70.273,50 kr., som PwC fordobler. Samlet donerer vi dermed 390.547 kr. til Danmarks Indsamling 2019.

For PwC er Danmarks Indsamling noget helt særligt fordi, vi tror på, at væsentlige problemstillinger bedst løses i fællesskab

Pernille Stokholm Bøg, partner og kommunikationschef i PwC

PwC’erne cyklede for verdens piger

Som noget helt nyt cyklede PwC'erne i 2019 for verdens piger i Danmarks Stafetten, der består af seks etaper fra København til Aalborg. Cyklisterne gik i mål på scenen ved Danmarks Indsamling velgørenhedsshowet på DR1 og overrakte PwC’s donation og indsamling.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Vores børn satte ord og billeder på Danmarks Indsamling

Vi medvirkede desuden i indsamlingsshowet med et indslag, hvor nogle af PwC'ernes børn var med til at sætte ord på, hvorfor det er vigtigt at hjælpe piger i andre dele af verden. Du kan se indslaget her i videoen.

Tusind tak for alle bidrag.

Succes skaber vi sammen ...

Sådan støtter vi børn og unge og fremmer diversitet

PwC har gennem en årrække støttet flere projekter, der har skabt bedre rammer for børn og unge og fremmet diversitet. Gennem støtten til Mary Fonden er vi bl.a. med til at støtte særligt udsatte og sårbare børn og bekæmpe mobning og ensomhed. Læs mere om de forskellige projekter her.

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Følg PwC