PwC flytter ind i nye lokaler i Ringsted

20/02/18

Revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC flytter ind i nye lokaler i Ringsted, der er centralt beliggende midt på Sjælland ved motorvejen. Det sker som led i en indsats for at styrke virksomhedens kundebetjening og karrieremuligheder i Vest- og Sydsjælland.

PwC samler sine partnere og medarbejdere fra PwC’s kontorer i Holbæk, Næstved og Slagelse i nye moderne lokaler i Ringsted. PwC flytter ind i de nye lokaler i begyndelsen af 2019.

PwC ønsker at være en stærk lokal revisor og rådgiver for de små og mellemstore virksomheder. Ved at samle vores kompetencer fra Vest- og Sydsjælland i de nye lokaler i Ringsted ønsker vi at møde kundernes behov for specialisering og fleksibilitet, samtidig med at vi sikrer et mere attraktivt arbejdsmiljø, der kan være med til at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere,” fortæller Brian Petersen, partner i PwC.

I de nye lokaler i Ringsted er der plads til knap 100 medarbejdere og gode muligheder for at afholde kundevendte arrangementer så som konferencer, gå-hjem-møder mv. Samtidig giver en større samlet enhed på en samlet lokaktion bedre muligheder for at specialisere og kompetenceudvikle medarbejdere.

Med en større og samlet enhed vil vi i endnu højere grad kunne skabe et attraktivt miljø i forhold til kompetenceudvikling og tiltrækning af talenter og dermed sikre et højt fagligt niveau over for vores kunder. Vi ser helt klart dette som et tiltag, der er med til at sikre, at vores kunder også i fremtiden kan få adgang til den bedste rådgivning,” fortæller Brian Petersen.

Det er baggrunden for, at PwC samler sine kompetencer og uden at gå på kompromis med den lokale tilstedeværelse.

PwC vil fortsat have en lokal forankring i Næstved, Holbæk og Slagelse, og vores kunder får også i fremtiden mulighed for at møde os i de respektive byer. Samtidig etablerer vi byfokusgrupper, der bidrager til den lokale forankring, som fortsat er meget vigtig for PwC,” fortæller Brian Petersen.

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC