PwC moderniserer og bliver på Strandvejen 44

06/12/18

PwC moderniserer og bliver på Strandvejen 44, da nyt domicil i Nordhavn først kan stå klart med udgangen af 2022. Med fortsat vækst og en tilgang på over 300 PwC’ere alene i Hellerup over de seneste par år, oplever vi et akut pladsbehov og kan ikke vente 4 år med at skabe nye rammer om vores medarbejdere og partnere.

PwC har tidligere offentliggjort planer om at flytte hovedkontoret fra Strandvejen i Hellerup til Marmormolen i Nordhavnen i 2020, hvor der også er godkendt et domicilprojekt af Københavns Kommune. Vurderingen er for nærværende, at vi tidligst vil kunne flytte ind i slutningen af 2022. Dette sammenholdt med afvejning af projektets økonomi og risici bevirker, at PwC har valgt en anden løsning:

”Strandvejen 44 er en rigtig god lokation, og da vi oplever et akut pladsbehov og med en tilgang på over 300 PwC’ere i Hellerup alene over de seneste par år, mener vi ikke, at en endelig løsning herpå kan udskydes i 4 år. Vi har derfor valgt en anden løsning, hvor vi investerer i at modernisere Strandvejen 44 og som en ny mulighed helt eller delvist flytter ind i et af Punkthusene ved siden af vores eksisterende domicil,” fortæller Pernille Stokholm Bøg, kommunikationschef i PwC.

Moderniseringen vil ske efter de samme principper, som PwC havde tiltænkt for det nye domicil, hvorfor visionen og ideerne om et levende videnhus vil blive videreført. Et videnhus, der åbner for fremtidens muligheder for innovation og samarbejde for PwC og vores kunder. Nogle af de bærende designprincipper bliver således fortsat fleksibilitet, mobilitet, innovation, videndeling og fællesskab.

Pernille Stokholm Bøg siger: ”Vi ser frem til hurtigt at få skabt tidssvarende rammer for vores medarbejdere og partnere, og vi vil hurtigst muligt arbejde på de konkrete planer for moderniseringen sammen med dygtige kompetencer udefra.”

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC