Uddannelser og kurser

For at matche fremtidens øgede krav må bestyrelsen løbende sikre, at den følger med i og sætter mål for egen governance. Det er vigtigt, at bestyrelsen samlet set besidder de kompetencer, der er nødvendige for, at virksomheden kan nå sine mål og leve strategien ud.

På samme måde skal du som bestyrelsesmedlem sikre din egen fortsatte udvikling og løbende kunne dokumentere den værdi, du skaber for virksomheden. Målet er, at du som deltager på et af vores kurser ikke kun lærer nyt, men også lærer, hvordan du sætter din opnåede viden og øgede kompetence i spil i bestyrelseslokalet.

Kursus i bestyrelsesarbejde - få mere indsigt i bestyrelsens praktiske arbejde med strategi, CSR og økonomiforståelse

På dette intensive to-dages kursus får du viden om praktisk bestyrelsesarbejde, herunder hvilke rammer selskabslovgivningen sætter, og kurset gør dig dermed i stand til at træffe bedre beslutninger - og til at tilføre bestyrelsesarbejdet værdi gennem mere viden og nysgerrighed. Kurset er egnet til dig, der ønsker en bred indsigt i en række emner, der kan inspirere dig til at sidde i en bestyrelse. Læs mere og tilmeld dig

Bestyrelseskursus til NextGens

For at imødekomme den stigende efterspørgsel fra NextGens om at blive klædt på til bestyrelsesarbejdet, har PwC skræddersyet et kursus til NextGens. Det er et fokuseret to-dages kursus, hvor vi hjælper NextGens på vej i bestyrelsesarbejdet. Samtidig vil der være rig mulighed for at netværke med NextGens fra andre familieejede virksomheder undervejs i kurset. Læs mere her om vores bestyrelseskursus til NextGens.

Skræddersyet kursus til din bestyrelse

PwC kan skræddersy et kursus, så det netop matcher de specifikke uddannelsesbehov, som I oplever i jeres bestyrelse.

Kontakt PwC's Academy for en uforpligtende snak om et skræddersyet kursusforløb til din bestyrelse på academy@pwc.dk eller ring på 3945 3535.

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Leder af Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Følg PwC