Uddannelser og kurser

For at matche fremtidens øgede krav må bestyrelsen løbende sikre, at den følger med i og sætter mål for egen governance. Det er vigtigt, at bestyrelsen samlet set besidder de kompetencer, der er nødvendige for, at virksomheden kan nå sine mål og leve strategien ud. På samme måde skal du som bestyrelsesmedlem sikre din egen fortsatte udvikling og løbende kunne dokumentere den værdi, du skaber for virksomheden.

Uddannelser tilpasset dine behov

PwC har udviklet flere bestyrelsesuddannelser og -kurser, der er målrettet og tilpasset de særlige udfordringer, du møder på forskellige stadier i din bestyrelseskarriere.

Målet er, at du som deltager ikke kun lærer nyt, men også lærer, hvordan du sætter din opnåede viden og øgede kompetence i spil i bestyrelseslokalet, ligesom undervisningen forholder sig til de særlige forhold, der er kendetegnet for din branche.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde nedenfor. Du er også altid velkommen til at kontakte os for en afklaring af, hvilken uddannelse der er mest relevant for dig. Overvej gerne, om du har en bestyrelseskollega, der også ønsker at dygtiggøre sig. Vores erfaring er, at det er nemmere at styrke det samlede bestyrelsesarbejde, hvis I er minimum to til at præge arbejdet med nye input.

PwC kan skræddersy et kursus, så det netop matcher dine behov i forhold til bestyrelsesarbejdet. Læs mere om dine muligheder:

PwC udbyder hvert år et bestyrelseskursus, der giver dig en solid indsigt i de mange facetter, som bestyrelsesarbejdet indeholder. Læs mere:

Hvis du vil vide mere ...

Ring eller skriv til os for en afklaring af, hvilken uddannelse der matcher dine behov.

Kontakt os

Brian Christiansen
Partner, Head of Risk Assurance, PwC Denmark
Tlf: 3945 9080
E-mail

Følg PwC