Forensic Data Analytics

Hver femte i PwC’s seneste undersøgelse af global økonomisk kriminalitet forventer, at deres virksomhed – inden for de kommende to år – vil blive ramt af økonomisk kriminalitet.

En af de gennemgående problemstillinger, der fremhæves i undersøgelsen, er virksomhedernes manglende datakvalitet og et tilstrækkeligt kontrolmiljø, der kan opdage og forebygge økonomisk kriminalitet.

Men selv ikke gode interne kontroller kan fuldkommen eliminere risikoen for besvigelser, til gengæld vil svindel eller utilsigtet adfærd altid efterlade spor i virksomhedens data. Udfordringen er blot, hvordan disse data-spor findes, så svindlen afsløres og fremtidige risici afdækkes.

Sådan hjælper vi dig…

Med forebyggende tiltag

Ved at foretage analyser af din virksomheds data– eksempelvis ved løbende tests for afvigelser i transaktionsdata og ændringer af stamdata – kan vi hjælpe dig med at iværksætte konkrete initiativer til at mindske risici for svindel.

View more

Hvis skaden er sket

Ved hjælp af forskellige tests og ved sammenligning af data er vores specialister i stand til at finde mønstre og identificere afvigelser i dine virksomhedsdata, som kan afdække hændelsesforløbet og dermed indsamle konkrete beviser.

View more

Mistanke om svindel eller behov for at afdække dine risici?

I samarbejde med PwC forensics eksperter hjælper vores Data Analytics afdeling din virksomhed med at gennemgå de ofte store datamængder, så du får afdækket en eventuel mistanke om svindel eller får igangsat forebyggende tiltag mod fremtidig svindel og utilsigtet adfærd.

Kontakt os

Henrik Jensen

Partner, Risk Assurance Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 9218

Følg PwC