Data & Analytics

Få mere ud af dine data. Træf hurtigere og bedre beslutninger. Arbejd mere effektivt og spar penge. Find nye veje til omsætning.

Forestil dig en dataarkitektur som giver jer adgang til alle jeres data på tværs, så I får en bedre kundeindsigt og bliver hurtigere til at skabe produkter eller opdage eventuelle besvigelser.

Forestil dig nu, at du kan anvende predictive analytics til at forudsige og reagere på begivenheder, før de finder sted. Stoppe kundefrafald. Forudsige markedspriser. Forhindre ulykker. Og forestil dig, at data analytics kan hjælpe dig med at fremme din virksomheds innovation og åbne døre til helt nye indtægtskilder ved hjælp af produkter og muligheder, som du aldrig havde drømt om. Nøglen til alt dette er adgang til data.

Den gode nyhed er, at data er et aktiv, som du allerede ejer. Vi kan hjælpe dig med at analysere din virksomheds nuværende status, udvikle et stærkt datagrundlag, så du kan drage økonomisk fordel af dine data, og udnytte den kommercielle styrke, der ligger i de data, du allerede ejer, til at optimere din virksomheds resultater.

See into the future

loading-player

Playback of this video is not currently available

Hvordan kommer du igang med Data & Analytics? Rejsen begynder her...

Effektiv analytics starter med pålidelige data.

Dine data skal anvendes til at fremme din virksomheds innovation, så der er ikke plads til fejl. Datakvalitet begynder med en solid datastyring, som skal være veltilrettelagt, relevant, nøjagtig og forståelig. Vi kan hjælpe med at opbygge et datagrundlag, udforme en strategi, optimere virksomhedens infrastruktur, processer og systemer samt skabe en kultur, der sikrer, at din virksomhed bliver datadrevet.

Opbyg data arkitekturen

Giv dine data superkræfter.

Du har den rigtige dataarkitektur og kan stole på kvaliteten af dine data. Men hvad gør du så nu? Det er her, predictive analytics kommer ind i billedet. Med predictive analytics får du mulighed for at handle, før en begivenhed finder sted, i stedet for blot at reagere på den bagefter. Anvend risk analytics til at opdage besvigelser, før de finder sted. Opnå kundeindsigt, så du ved, hvor mange medarbejdere der skal være i forretningen flere uger i forvejen. Forudsig og optimér deals gennem M&A-analytics.

Bring data i spil

Gør det samme, som du gør i dag. Bare bedre.

Enhver funktion i enhver virksomhed og inden for alle brancher kan blive mere effektiv. Analytics kan hjælpe dig med at forstå og optimere værdikæden i virksomheden og styre driftsomkostningerne. Rationalisere teknologien og opnå kundeindsigt. Sætte skub i væksten gennem strategiske prissætningsmodeller og datadrevet markedsføring.

Udnyt dine analyticsfordele

Opdag ukendte forretningsmæssige muligheder.

Med jeres data og vores analytics-eksperter er det kun fantasien, som sætter grænsen. Sammen kan vi udforske de nye teknologier, afprøve innovative ideer og afdække metoder til nytænkning af den måde, I driver forretning på.

Start innovationen

Skab overblik i ledelsesrapporteringen med BI

Ledelsesrapportering skal både skabe gennemsigtighed i virksomhedens tilstand og udgøre et solidt beslutningsgrundlag for at håndtere fremtidige udfordringer. Derfor er det afgørende at designe ledelsesrapporteringen, så den indeholder lige præcis de data, der gør, at I kan nå jeres strategiske mål.

Skab gennemsigtighed

Kontakt os

Esben Toft

Partner, Head of Digital, Automation & Data

Tlf: 4072 5767

Jesper Vedsø

Partner

Tlf: 3945 9144

Torben Leth

Partner, Head of IT Management

Tlf: 5183 7958

Følg PwC