Data & Analytics

Få mere ud af dine data. Træf hurtigere og bedre beslutninger. Arbejd mere effektivt og spar penge. Find nye veje til omsætning.

Forestil dig at have adgang til alle data, alle steder i din virksomhed og lige i det format, du ønsker dig. Du ville dagligt kunne skabe faktabaserede beslutninger om, hvilke kundegrupper og produkter du bør investere i, samt til en hver tid kunne overvåge dine resultater og være opmærksom på, hvis der begås svig.

Både muligheder og risici har indflydelse på din virksomhed og dermed også, hvordan du og dine medarbejdere reagerer og handler i forhold til dette. Predictive analytics kan hjælpe dig med at forudsige kritiske begivenheder og situationer – så du kan være proaktiv, før de finder sted. Med Predictive analytics kan du forudsige markedspriser, forhindre ulykker og meget mere end det. Forestil dig dertil, at data analytics kan hjælpe dig med at fremme din virksomheds innovation via nye ideer fra data og nye produkter med digitalt indhold, der åbner dørene for helt nye indtægtskilder, som du ellers aldrig var blevet opmærksom på. Nøglen til alt dette er adgang til data og evnen til at bruge den.

Den gode nyhed for dig er, at du allerede er i besiddelse af data, og at vi kan hjælpe dig med at skabe et målbillede for, hvordan du kan få fuldt udbytte og værdi af dine data. Et målbillede der sikrer, at dine strategiske fokusområder bliver løftet via analytics, data, arbejdsgange og mennesker. Data er brændstoffet – analytics er forbrændingsmotoren – fremtiden er din.

See into the future

loading-player

Playback of this video is not currently available

Hvordan kommer du igang med Data & Analytics? Rejsen begynder her...

Effektiv analytics starter med pålidelige data.

Dine data skal anvendes til at fremme din virksomheds innovation, så der er ikke plads til fejl. Datakvalitet begynder med en solid datastyring, som skal være veltilrettelagt, relevant, nøjagtig og forståelig. Vi kan hjælpe med at opbygge et datagrundlag, udforme en strategi, optimere virksomhedens infrastruktur, processer og systemer samt skabe en kultur, der sikrer, at din virksomhed bliver datadrevet.

Opbyg data arkitekturen

Giv dine data superkræfter.

Du har den rigtige dataarkitektur og kan stole på kvaliteten af dine data. Men hvad gør du så nu? Det er her, predictive analytics kommer ind i billedet. Med predictive analytics får du mulighed for at handle, før en begivenhed finder sted, i stedet for blot at reagere på den bagefter. Anvend risk analytics til at opdage besvigelser, før de finder sted. Opnå kundeindsigt, så du ved, hvor mange medarbejdere der skal være i forretningen flere uger i forvejen. Forudsig og optimér deals gennem M&A-analytics.

Bring data i spil

Gør det samme, som du gør i dag. Bare bedre.

Enhver funktion i enhver virksomhed og inden for alle brancher kan blive mere effektiv. Analytics kan hjælpe dig med at forstå og optimere værdikæden i virksomheden og styre driftsomkostningerne. Rationalisere teknologien og opnå kundeindsigt. Sætte skub i væksten gennem strategiske prissætningsmodeller og datadrevet markedsføring.

Udnyt dine analyticsfordele

Opdag ukendte forretningsmæssige muligheder.

Med jeres data og vores analytics-eksperter er det kun fantasien, som sætter grænsen. Sammen kan vi udforske de nye teknologier, afprøve innovative ideer og afdække metoder til nytænkning af den måde, I driver forretning på.

Start innovationen

Skab overblik i ledelsesrapporteringen med BI

Ledelsesrapportering skal både skabe gennemsigtighed i virksomhedens tilstand og udgøre et solidt beslutningsgrundlag for at håndtere fremtidige udfordringer. Derfor er det afgørende at designe ledelsesrapporteringen, så den indeholder lige præcis de data, der gør, at I kan nå jeres strategiske mål.

Skab gennemsigtighed

Kontakt os

Esben Toft

Partner, Head of Digital, Automation & Data

Tlf: 4072 5767

Jesper Vedsø

Partner

Tlf: 3945 9144

Torben Leth

Partner, Head of IT Management

Tlf: 5183 7958

Følg PwC