Ledelsesrapportering

Skab overblik med ledelsesrapporteringen

Ledelsesrapportering skal både være med til at skabe gennemsigtighed i virksomhedens tilstand og udgøre et solidt beslutningsgrundlag for at håndtere fremtidige udfordringer. Derfor er det afgørende at designe ledelsesrapporteringen, så den indeholder lige præcis de data, der gør, at virksomheden kan nå sine strategiske mål.

Det rette design er afgørende

Det er afgørende at designe en ledelsesrapportering, der giver gennemsigtighed i organisationens tilstand, og som kan fungere som styringsværktøj til at håndtere udfordringer fremadrettet. Når ledelsesrapporteringen designes, er det derfor vigtigt at balancere økonomiske med ikke-økonomiske samt prædiktive med retrospektive nøgletal. Traditionelle økonomiske og retrospektive nøgletal er sjældent nok til at gøre ledelse og medarbejdere i stand til at handle proaktivt på potentielle udfordringer.

PwC kan hjælpe med at navigere i mængderne af data

For at hjælpe organisationer og myndigheder med at identificere og definere de helt rigtige nøgletal, tilbyder PwC i samarbejde med jer at udarbejde en løsning, der gør det muligt hurtigt og kontinuert at analysere og skabe indsigt i organisationens værdikæde. Vores rådgivning og assistance inden for informationsindsamling og -analyse tager udgangspunkt i følgende:

  • fokusér på det væsentligste
  • kom hele vejen rundt
  • undgå at styre virksomheden ved at kigge i bakspejlet
  • kender vi kursen, og holder vi den?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte vores eksperter, så vi kan bidrage med inspiration, sparring og praktisk hjælp til at navigere gennem de store mængder af data og sikre en ledelsesrapportering, der understøtter jeres strategi og mål.

Kontakt os

Lars Miguel Paredes

Partner, Financial Effectiveness

Tlf: 2939 2369

Esben Toft

Partner, Head of Digital, Automation & Data

Tlf: 4072 5767

Følg PwC