Differentieret supply chain

End-to-end supply chain-planlægning og -optimering

Vi hjælper vores kunder med at udvikle kompetencen til at etablere og drive differentierede supply chains, som understøtter vækst og skaber konkurrencemæssige fordele:

  • Kortlægge supply chain-strategien for at sikre, at aktiverne er afstemt markedets efterspørgsel og karakteristika
  • Identificere og muliggøre kernekompetencer samt nødvendig it for at sikre konsistent og vellykket eksekvering
  • Etablere kontinuerlig monitorering, præstationsstyring og planlægning for at styre risikoen og drive kontinuerlig forbedring.

Vores ydelser

Digital supply chain- og analyseløsning

Dataanalyse er nok den vigtigste funktion for Procurement 4.0. Smarte teknologier og algoritmer muliggør indsamling, behandling og analyse af meget store mængder data fra mange forskellige kilder. Analyseresultatet kan bruges til at forstå leverandører, markeder og kunder, forudsige markedstendenser og undersøge maskin- og produktfejl. Resultatet gør det også muligt for medarbejderne at træffe bedre og mere velfunderede beslutninger. I visse tilfælde kan det endda automatisk medføre, at der tages driftsmæssige beslutninger.

View more

Supply chain-strategi og kompleksitetsstyring

Vi hjælper kunderne med at udvikle supply chains, der er skræddersyet til markedet og leverer overlegen service (kundeservice, omkostninger, effektive aktiver, fleksibilitet, bæredygtighed).

View more

Integreret forretningsplanlægning (IBP)/S&OP

Vi har bred og lang erfaring med S&OP fra forskellige brancher. Vi har en anerkendt ramme for S&OP, samtidig med at vi har ekspertkompetencer hos sales & operations planning og på hvert af de underliggende funktionsområder, der skal planlægges. S&OP processerne forbinder strategi og operationelle aktiviteter sammen, og på dette område har PwC særlig ekspertise.

View more

Supply chain optimering og aftryk af logistik

PwC har stor erfaring med at implementere netværk- og distributionsoptimeringsprojekter, hvor vi samarbejder med kunden. Vores lange nationale og internationale erfaring og brugen af avancerede analytiske værktøjer gør det muligt at give vores kunder afgørende beslutningsstøtte helt fra analysen af logistikstrategien til operationel implementeringsoptimering.

View more

Optimering af lager og driftskapital

Med vores forståelse af produktion, driftsaktiviteter og planlægningen af salg og drift hjælper vi jeres virksomhed med lageroptimeringsøvelser, så I kan reducere driftskapitalen og samtidig bevare det serviceniveau, jeres kunder efterspørger.

View more

Kontakt os

Thomas Siersbæk Heller-Njor

Director, Operations Consulting, PwC Denmark

Tlf: 3945 9493

Følg PwC