Trænger din virksomheds cybersikkerhed til et snapshot?

Med CyberSnap kommer vi på et besøg hos din virksomhed og undersøger udvalgte områder inden for it-sikkerhed. Du og din virksomhed får indblik i, om it-sikkerheden er som ønsket, og om den lever op til best practice inden for din industri.

Vi kigger bl.a. på overordnede problemstillinger inden for it-sikkerhed, fx serveropsætning, netværksarkitektur, og om virksomhedens forsvarsmekanismer er optimale.

Vi afslutter besøget med en kort rapportering og giver brugbar feedback, hvor vi drøfter mulige tiltag og de problemer, vi har identificeret. Det giver dig og din virksomhed et nuanceret billede af jeres udfordringer og muligheder.

Opdateret sikkerhed

CyberSnap tager udgangspunkt i det aktuelle trusselsbillede, som vi oplever hos vores kunder, og som vi hele tiden holder os ajour med gennem vores globale netværk.

Sikkerhedseksperter

CyberSnap gennemføres af vores danske Security & Technology-eksperter i PwC’s Consulting.

Vores kunder fortælller ...

Mikkel Arp, IT Drift og Support chef i Lyngby-Taarbæk Kommune udtaler:

"PwC fandt imponerende mange opmærksomhedspunkter i vores infrastruktur og efterlod os, efter få effektive timer, med et kort og præcist "cliffhanger" snapshot, som vi kun kan lade os inspirere af og agere på."

Henrik Kirkegaard, Vand- og miljøchef i Brønderslev Forsyning, udtaler:

"Med hjælp fra PwC fik vi en god og udbytterig gennemgang af vores it-sikkerhed. Det gav os nogle konkrete forbedringsmuligheder, som vi går i gang med allerede nu, samt en række mulige initiativer, som vi vil overveje fremadrettet."

CyberSnap: Trin for trin:

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Security & Technology

Tlf: 2811 1592

Jørgen Sørensen

Partner, Security & Technology

Tlf: 3945 3554

Claus Brian Nielsen

Senior Manager, Security & Technology

Tlf: 3945 9211

Følg PwC