Overblik – 360 graders vurdering

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Har du overblik over indsatsen inden for cyber security og it-sikkerhed? Er din virksomhed tilstrækkelig beskyttet mod potentielle trusler rettet mod jeres forretning?

Sammenfaldet af nye teknologier, velfinansieret og målrettede angribere samt nært forbundne virksomheders ”økosystemer” medfører en øget risiko for cyberangreb. Få en 360 graders vurdering af PwC, og bliv godt rustet mod cyberangreb.

Sådan kan PwC hjælpe dig

Vi kan hjælpe jer med at skabe et overblik over sikkerhedsniveauet og de risici, som truer netop jeres forretning. I tæt samarbejde med jer udfører vi en 360 graders helhedsorienteret vurdering af jeres it-sikkerhed med udgangspunkt i jeres forretningsmodel.

360 graders helhedsorienteret vurdering

Få en 360 graders vurdering af jeres it-sikkerhed i det aktuelle trusselsbillede, herunder et overblik over de cyber risks, som jeres virksomhed er udsat for i hverdagen, og hvordan de hænger sammen med jeres forretningsrisiko. Vurderingen bygger på en velafprøvet metode baseret på internationale standarder, som sikrer, at både tekniske, organisatoriske og HR-aspekter af informationssikkehed bliver behandlet.

Vurderingen omfatter:

  • Identifikation af væsentlige cyber risks (informationer, viden, it-systemer)
  • Afklaring om og sikkerhed for at der er forsvar mod cyberangreb på de identificerede risks
  • Prioriteret plan for jeres indsats mod cyber angreb på de kritiske områder af jeres forretning, så I udnytter jeres ressourcer på den mest effektive måde
  • Operationelle anbefalinger til hvordan I kan forbedre jeres it-sikkerhed.

Kontakt os

Book et møde til en uforpligtende dialog om dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over din virksomheds indsats inden for cyber security og it-sikkerhed.

Kontakt os

Jess Kjær Mogensen
Partner, IT Risk Assurance
Tlf: 3945 9172
E-mail

Claus Hartmann Lund
Partner, IT Risk Assurance
Tlf: 3945 3089
E-mail

Christian Kjær
Partner, IT Risk Assurance
Tlf: 3945 3282
E-mail

William Sharp
Director, IT Risk Assurance
Tlf: 8932 0076
E-mail

Følg PwC