Deals SMV

PwC's Deals SMV specialister fokuserer på rådgivning af ejere af små og mellemstore virksomheder i forbindelse med køb og salg af virksomhed, generationsskifte, fusion, kapitalfremskaffelse og gældsfinansiering.

Vi rådgiver om alle finansielle, procesmæssige og strategiske aspekter af en virksomhedshandel. Vi er kundens fortrolige samarbejdspartner og projektleder gennem hele processen.

Vores ydelser

Vores ydelser omfatter bl.a.:

  • salgsrådgivning
  • købsrådgivning
  • værdiansættelse
  • salgsmodning
  • kapitalfremskaffelse.

View more

Vores kunder

Vores kunder i Deals SMV er virksomheder i Danmark med en årlig omsætning fra 20 mio. kr til 200 mio. kr samt offentlige virksomheder, management buy-out og management buy-in kandidater. En væsentlig del af vores kunder er privatejede virksomheder, som ønsker at gennemføre et generationsskifte.

View more

Vores styrker

Netværk
Vi er en del af PwC's internationale netværk, hvilket gør os i stand til at identificere de rigtige købere til netop din virksomhed. Vi har desuden et omfattende nationalt og internationalt netværk til potentielle købere og sælgere.

Brand
Vi har et stærkt brand, som fungerer som døråbner ved kontakt til nationale og internationale potentielle købere og sælgere.

Transaktionserfaring
Vi har med succes gennemført en lang række transaktioner med nationale og internationale købere og sælgere. Vi har betydelig viden om de særlige problemstillinger, som gør sig gældende for den mindre/mellemstore virksomhed i forbindelse med en virksomhedshandel. Vores specialister har mere end 10 år erfaring med transaktioner i SMV segmentet.

Strategiforståelse
Vi har en særdeles god forståelse for, hvorledes virksomheder opnår den bedst mulige værdiskabelse. Vi bidrager ofte med strategirådgivning og salgsmodning i den indledende fase af en salgsproces.

Faglige kompetencer
Vi har betydelig viden om eksempelvis salgsmodning, prismodeller, værdiansættelse, transaktionsstrukturer og synergiberegninger.  Som en del af PwC har vi desuden adgang til supplerende finansiel rådgivning, eksempelvis skatterådgivning.

View more

Kontakt os

Carsten Yde Hemme

Partner

Tlf: 3945 3408

Nicklas David Holm

Partner

Tlf: 3945 9258

Lars Rasmussen

Partner

Tlf: 2465 9965

Følg PwC