PwC’s Executive Topic Days

– Accelerér din adgang til viden, inspiration og indsigt.

Din kilde til viden, inspiration og indsigt

Hos PwC tror vi på, at nøglen til succes er lig med adgang til viden. På alle vores forretningsområder er viden og indsigt fundamentalt for, at vi kan rådgive, inspirere og skabe værdi for vores kunder, samtidig med at vi bevarer vores integritet. Adgang til viden giver mulighed for hurtig omstilling i en verden i konstant forandring, drevet af en hastig digital og teknologisk udvikling, hvor tid er en knap ressource. Hos PwC tror vi på, at dette er blandt de vigtigste konkurrenceparametre for virksomhedernes fremtidige udvikling og vækst.

Vi har derfor udviklet PwC’s Excutive Topic Days – et forum for erhvervsledere – hvor vi sikrer dig accelereret adgang til viden og inspiration om samt indsigt i de mest relevante og tidssvarende emner i erhvervslivet, leveret af eksperter og professorer fra verdens førende Business Schools.

Hvordan skaber vi værdi for dig?

Emnerne for PwC’s Executive Topic Days er nøje udvalgt og tager udgangspunkt i PwC’s globale CEO Survey og den danske CXO Survey, som udarbejdes hvert år. Disse undersøgelser er baseret på interviews med ca. 2.000 erhvervsledere fra 85 lande og tager pulsen på, hvilke trusler og udfordringer de oplever i forhold til fremtidens teknologi, erhvervslivets vækstforventninger og investeringer for det kommende år.

Ved at kombinere data fra de to undersøgelser skaber vi et holistisk overblik og sikrer dig derved både global og national indsigt i de nøgletemaer, vi går i dybden med. Vi underbygger denne indsigt og sikrer kvaliteten af indholdet ved at samarbejde med verdens førende eksperter og professorer, så du derved får adgang til den senest forskning, viden og kompetencer inden for områderne.

Som en del af PwC’s Executive Topic Days’ erhvervslederforum får du ligeledes mulighed for at udbygge dine professionelle relationer, gennem direkte adgang til nogle af de mest indflydelsesrige og entreprenante erhvervsledere i Danmark. Vi leverer rammerne til, at du som erhvervsleder får mulighed for at sparre og udveksle erfaringer med personer, der matcher dit ledelsesniveau, fag- og interesseområde.

Indsigt i de nyeste tendenser og trends, som giver input og inspiration til konkret handling.

Viden fra indflydelsesrige indlægsholdere fra erhvervslivet og verdens førende business schools.

En platform, der kan udvide dine relationer og skabe et givende netværk.

Et fortroligt forum med plads til fordybelse og debat om faglige og ledelsesmæssige udfordringer.

Kontakt os

Søren Røssel

Partner, MBA

Tlf: 3945 9400

Rasmus Panduro

Senior Manager, MBA

Tlf: 3945 9690

Følg PwC