HR-jura

I PwC’s afdeling for HR-jura beskæftiger vi os med alle aspekter og problemstillinger inden for arbejds- og ansættelsesretten. Vi arbejder tæt sammen med dig for at skræddersy den bedst mulige løsning for netop din virksomhed.

Kvalitet og værdi i din juridiske rådgivning

PwC HR-jura tilbyder højt kvalificeret og værdiskabende ansættelsesretlig rådgivning. Vi har mange års erfaring med at håndtere de forskellige udfordringer, som opstår sig i forbindelse med medarbejderne. Da vi også har tilknyttet medarbejdere med skattemæssig baggrund, er vi i stand til at indrette vores rådgivning således, at der også tages højde for de skattemæssige forhold til gavn for både dig og dine medarbejdere.

Lej en HR-medarbejder i en begrænset periode

Med interim HR-support kan du leje en kompetent HR-medarbejder, der sikrer driften af din virksomhed - med fokus på de HR-juridiske regler. Vores interim HR-medarbejdere kan indtræde i eller supportere din virksomhed i en kortere eller længere periode. Det er oplagt at bruge interim HR-support, hvis I mangler en HR-medarbejder på grund af sygdom, uddannelse, barsel mv, ved personaleudskiftning eller når din virksomhed er under udvikling, og behovet for administrative HR-rutiner opstår.

Få del i vores internationale netværk

Takket være vores internationale netværk kan vi hurtigt formidle kontakt til relevante internationale samarbejdspartnere, hvis dette behov opstår. Vi har et løbende samarbejde med vores udenlandske kolleger, når vi sammen servicerer internationale virksomheder med forretningsaktiviteter i flere forskellige lande.

Tilpasning af rådgivningen

Vi arbejder ud fra princippet om, at det er rådgivningen, der skal tilpasses virksomheden og ikke virksomheden, der skal tilpasses rådgivningen. Derfor er vi altid indstillet på at indrette og sammensætte vores ydelser på en sådan måde, at du og din virksomhed får lige præcis det, I har brug for, hverken mere eller mindre. Har du lyst til at høre mere om os, kommer vi gerne ud til jer for at præsentere os og drøfte nærmere, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os

Betri Pihl Schultze

Partner

Tlf: 3945 9443

Jeanette Vallat

Director

Tlf: 3945 9250

Følg PwC