Intern Revision

Der er et stigende pres på virksomheder og bestyrelser for at håndtere og begrænse risici samtidig med, at de forretningsmæssige mål skal nås. Som strategisk partner kan intern revision støtte din bestyrelse og skabe strategisk vækst ved at udnytte mulighederne i enhver risiko.

Øg værdien af intern revision

PwC kan assistere din virksomhed med at øge intern revisions værdi ved hjælp af ydelser tilpasset netop dit behov. Hvad enten din virksomhed har behov for en outsourcing-/co-sourcing-partner, assistance med opstart af en revisionsfunktion eller udvikling af eksisterende funktion. Vi tilbyder eksperter inden for intern revision, lige som vi kan trække på specialistkompetencer inden for netop din branche og det specifikke risikoområde, som du har behov for bistand til lige nu.

Seneste nyheder

CFOdirect: PwC kommenterer på kompleks FASB-model, VIDEO: Se hvordan du klassificerer sikkerhedsstillelse, der har karakteristika af både gæld og egenkapital og meget mere

Denne gang i CFOdirect kan du læse PwC’s bud på, hvordan FASB’s model for at skelne passiver fra egenkapital kan simplificeres og forbedres. Se også videoen om, hvordan du klassificerer sikkerhedsstillelse, der har karakteristika af både gæld og egenkapital, og hvordan det påvirker dets regnskabsmæssige resultat.

CFOdirect: Hvorfor og hvordan bestyrelsen bør tage et nyt kig på risici i din virksomhed, analyse af 17 store banker under og efter finanskrisen og meget mere

Denne gang i CFOdirect kan du få indsigt i, hvorfor bestyrelsen i din virksomhed bør tage et nyt kig på at overvåge risici. Samtidig får du en praktisk guide til, hvordan I kommer i gang. Download også vores analyse af 17 store banker primært i USA og Europa, og læs hvordan de overkommer deres største forhindring – deres egen strategi.

CFOdirect: 20 år med PwC’s CEO survey, VIDEO: FASB’s har opdateret definitionen af en virksomhed – få ændringerne forklaret og meget mere

I denne udgave af CFOdirect giver vi dig for tyvende gang vores CEO Survey, hvor 1.400 CEO’er har delt deres tanker om, hvordan globalisering og teknologiske frembrud fortsat vil påvirke vækst, talent, tillid og samfund. Se også videoen, hvor vi diskuterer de tre nøglepunkter, som påvirkes af FASB’s ændringer i definitionen på en forretning.

Ny revisorlov - Hvad betyder det for revisionsudvalg?

Revisorloven, der blev vedtaget 19. maj 2016 og som træ-der i kraft 17. juni 2016, rummer også regler for revisions-udvalgets funktion og herunder nogle nye opgaver. Den nye revisorlov definerer virksomheder af betydning for offentligheden (Public Interest Entities – eller PIE) som børsnoterede virksomheder, pengeinstitutter, real-kreditinstitutter og forsikringsselskaber. PIE-virksomheder skal etablere et revisionsudvalg, men kan dog som hidtil også vedtage, at revisionsudvalgets opgaver udføres af den samlede bestyrelse.

Contact us

Brian Christiansen
Partner, statsaut. revisor
Tlf: 3945 9080
E-mail

Johan Bogentoft
Partner
Tlf: 3945 3105
E-mail

Følg PwC