Intern Revision

Der er et stigende pres på virksomheder og bestyrelser for at håndtere og begrænse risici samtidig med, at de forretningsmæssige mål skal nås. Som strategisk partner kan intern revision støtte din bestyrelse og skabe strategisk vækst ved at udnytte mulighederne i enhver risiko.

Øg værdien af intern revision

PwC kan assistere din virksomhed med at øge intern revisions værdi ved hjælp af ydelser tilpasset netop dit behov. Hvad enten din virksomhed har behov for en outsourcing-/co-sourcing-partner, assistance med opstart af en revisionsfunktion eller udvikling af eksisterende funktion. Vi tilbyder eksperter inden for intern revision, lige som vi kan trække på specialistkompetencer inden for netop din branche og det specifikke risikoområde, som du har behov for bistand til lige nu.

Seneste nyheder

CFOdirect: 2017 Employee Financial Wellness Survey. Hvordan indregnes og måles udskudte skatteaktiver under US GAAP?

CFOdirect: 2017 Employee Financial Wellness Survey. Hvordan indregnes og måles udskudte skatteaktiver under US GAAP?

PwC’s 2017 Employee Financial Wellness Survey undersøger den økonomiske velfærd for 1600 fultidsansatte på tværs af USA. Se resultaterne af undersøgelsen, og læs bl.a. om konsekvenserne af økonomisk stress hos ansatte. Se derudover videoen med PwC’s Scott Allender, der gennemgår de grundlæggende principper for, hvordan udskudt skat indregnes og måles under US GAAP, herunder hvilke faktorer, der særligt lægges vægt på.

CFOdirect: Engagering af talent i M&A’s og PwC’s Risk in review undersøgelse for 2017

CFOdirect: Engagering af talent i M&A’s og PwC’s Risk in review undersøgelse for 2017

CFOdirect: Engagering af talent i M&A’s og PwC’s Risk in review undersøgelse for 2017 At sikre tilstrækkeligt talent i forbindelse med en overtagelse af en virksomhed er vigtigt for at opnå succes, men kan være udfordrende at gøre rigtigt. Læs den 4. udgave af Mergers & acquisitions—a snapshot, der har fokus på emnet talent. Læs også PwC’s globale undersøgelse Risk in review 2017, der bl.a. stiller skarpt på styring af risiko.

Kontakt os

Brian Christiansen
Partner, statsaut. revisor
Tlf: 3945 9080
E-mail

Johan Bogentoft
Partner
Tlf: 3945 3105
E-mail

Følg PwC