‘Perspectives’ er en unik række kortfilm fra PwC og the Institute of Internal Auditors

Et ekspanderende risikolandskab er ensbetydende med et øget pres på bestyrelser og den øverste ledelse for hele tiden at have kontrol over nye og eksisterende risici. Intern revision har vist sig som et vigtigt redskab, der giver dem tillid til at håndtere de krav, dette skaber. Som førende virksomhed mener vi, at vi har et ansvar for at støtte erhvervet i dets udvikling og overgang til imødekommelse af kravene fra det moderne erhvervsliv. Under sloganet Internal Audit – Expect More’ er vores mål at spille en nøglerolle i styrkelsen af interne revisorers profil, kvalifikationer og værdi verden over og derved hjælpe organisationer opfylde kravene fra et dynamisk marked.

Her præsenterer vi ‘Perspectives’ – en unik række kortfilm, hvor PwC er gået sammen med the Institute of Internal Auditors (IIA) som en del af vores fælles engagement i kampen for erhvervet. Richard Chambers, den globale formand og CEO i IIA, taler her til sine forrige, nuværende og fremtidige formænd. Se med og hør deres syn på de vigtigste udfordringer og muligheder for det Interne Revisions-erhverv, og hvad der skal til for at få succes i fremtiden.

Bemærk venligst, at når du har set en Perspectives-film kan du springe introduktionen i de andre film over ved at springe 50 sekunder frem i tidslinjen.

En introduktion fra Brendan Deegan, PwC’s globale leder for Intern Revision.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Perspektiver på virksomhedskultur

I denne film fokuseres der på, hvordan virksomhedskultur i stigende grad bliver opfattet som den største synder, når det kommer til at underminere tillid og ødelægge aktionærværdien, og der diskuteres, hvad Intern Revisions rolle kunne være ifm. at hjælpe en organisation vurdere kultursundheden.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Perspektiver på koordineret sikkerhed

I denne film fokuseres der på Intern Revisions ansvar for at støtte tilpasning på tværs af ’the Three Lines of Defence’ samtidig med overgangen fra kombineret eller integreret sikkerhed til koordineret sikkerhed, og Intern Revisions rolle i styrkelsen af samarbejde og koordinering af sikkerhed på tværs af organisationen.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Perspektiver på kampen for erhvervet

I denne film fokuseres der på behovet for alle Intern Revisions interessenter for kollektivt at kæmpe for erhvervet og de erfaringer, der skal læres, for at sikre, at erhvervet fortsætter med at udvikle sig og når til et punkt, hvor det er er absolut nødvendigt for en effektiv styring og kontrol.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Brian Christiansen
Partner, statsaut. revisor
Tlf: 3945 9080
E-mail

Johan Bogentoft
Partner
Tlf: 3945 3105
E-mail

Følg PwC