Forretningsplan

Læg en plan for din virksomheds fremtid

Har du formuleret dit idegrundlag? Har du et produkt eller en serviceydelse, som kan sælges? Hvem kan det sælges til? Er der konkurrenter, og hvad gør de? Alt dette og meget mere indgår i den forretningsplan, som er grundlaget for at starte op – og grundlaget for, at din bank, revisor med flere kan vurdere, om den planlagte virksomhed er levedygtig.

Et værktøj til at træffe beslutninger

Forretningsplanen beskriver din ide og målsætning og analyserer bl.a. kunder, markedsføring, service, produkter, ledelse, medarbejdere, teknologi, leverandører og konkurrenter. Ved at beskrive egne styrker, svagheder, muligheder og trusler - i en såkaldt SWOT-analyse - hjælper planen dig til at træffe de rigtige beslutninger.

Godt udgangspunkt for seriøse drøftelser

En færdig forretningsplan er - sammen med et realistisk budget og plan for finansieringen - dét professionelle værktøj, som dine kommende samarbejdspartnere uden tvivl vil kræve indsigt i. F.eks. forlanger mange banker at se forretningsplan og budget, hvis de skal finansiere opstarten.

Din egen plan er kun et klik væk

Hent en template til din forretningsplan på Startvækst og brug den som grundlag for din egen, personlige forretningsplan. Når den er udfyldt, gennemgår vi den gerne sammen med dig – for på bedst mulige måde at rådgive dig om opstarten.

Se om vi har rådgivning om forretningsplan i nærheden af dig eller udfyld kontaktformularen på en af vores specialister øverst til højre, så kontakter vi dig.

Kontakt os

Jesper Wiinholt

Partner, statsaut. revisor

Tlf: 3945 3311

Claus Kjær Poulsen

Partner, statsaut. revisor

Tlf: 5575 8786

Følg PwC