Det kan vi også hjælpe med

Uanset din virksomheds størrelse eller forretningsmæssige udfordringer vil vi meget gerne samarbejde med dig om udviklingen af din forretning. Vi kan fx hjælpe med årsafslutning, bogføring, erklæringer eller rådgivning i forbindelse med ejerskifte samt HR. Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores lokale rådgivere for en uforpligtende dialog.

Samarbejdspartnere

Legal Desk

Hos PwC samarbejder vi med Legal Desk, som er en online digital selvbetjeningsservice. Legal Desk gør det nemt og enkelt for dig at oprette meget simple juridiske standarddokumenter. Målet er at gøre jura nemt og tilgængeligt. På den måde kan du koncentrere dig om det, du er bedst til.

Gå til Legal Desk her

View more

Digital udlægshåndtering med Eurocard

Hos PwC samarbejder vi med SEB og kan tilbyde dig en digital løsning til håndtering af udlæg. Det eneste, det kræver, er et Eurocard-firmakort, som kunder i PwC får til en fordelagtig pris. Løsningen gør det nemmere for dine medarbejdere at håndtere udlæg og videresende dem til bogføring i din virksomhed. 

Læs mere her.

View more

Automatisk refusion af EU-moms med Vattax

Vattax er en digital løsning, der gør det det nemt for din virksomhed at søge moms retur fra forretningsrejser i hele EU. Løsningen automatiserer hele refusionsprocessen. Det betyder, at du både sparer tid og ressourcer samtidig med, at du er sikret en grundig og fuldstændig refusionsansøgning. Vattax er integreret i SEB/Eurocard og deres digitale udlægshåndtering, hvor du via en app og et virksomhedskort fra Eurocard kan opsamle alle bilag, der er berettiget til momsrefusion, samt indhente de nødvendige oplysninger, som de offentlige myndigheder i de forskellige lande kræver.

Vattax er udviklet af PwC i samarbejde med Cardlay.

Du er velkommen til at kontakte Claus Boldt, hvis du vil vide mere. 

View more

loading-player

Playback of this video is not currently available

Få overblik og tid til mere med PwC One View

PwC One View er til dig, der driver din egen forretning. App’en samler al administration ét sted og giver dig en række digitale værktøjer til at klare det daglige arbejde.

Samarbejder du med PwC, får du økonomisk overblik nu og her og al kommunikation mellem dig og din personlige rådgiver samlet ét sted - nemlig i PwC One View.

Læs mere om PwC One View