Total Impact Measurement & Management

Ny model hjælper din virksomhed med at synliggøre jeres påvirkning på samfundet 

Oplever din virksomhed, at det kan være svært at skabe bevidsthed, måle, vurdere og kommunikere jeres betydning for samfundet? Så kan PwC’s nye og innovative model, Total Impact Measurement & Management (TIMM) hjælpe jer med at synliggøre jeres påvirkning på samfundet.

Øgede krav og forventninger til interaktion

De stigende forventninger og krav til virksomhedernes interaktion med det omkringliggende samfund øger den enkelte virksomheds behov for at kunne redegøre for beslutninger for virksomhedens stakeholdere. Mange virksomheder er i midlertidig ikke bevidste om de positive og negative effekter, virksomheden har på lokalsamfundet.

TIMM (Total Impact Measurement & Management) giver din virksomhed en ny model til at måle og rapportere om indvirkningen på økonomiske, sociale, miljømæssige og skattemæssige forhold. Med modellen giver PwC’s sustainability-team din virksomhed et samlet perspektiv:

PwC's TIMM sætter en værdi (positiv eller negativ) på tyve påvirkninger på tværs af sociale, skattemæssige, økonomiske og miljømæssige parametre, og giver din virksomhed mulighed for at sammenligne strategier og investeringsvalg på et oplyst grundlag i forhold til den totale påvirkning af hver parameter.

Hør Malcolm Preston præsentere, hvordan TIMM kan understøtte dine beslutninger med udgangspunkt i afvejningen af påvirkninger på sociale, skattemæssige, økonomiske og miljømæssige parametre.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Henrik Thon-Jensen

Partner, Risk Assurance Services

Tlf: 3945 9218

Jens Pultz Pedersen

Director, PwC's Sustainability

Tlf: 3945 9234

Line Berg Madsen

Director, Sustainability & Governance

Tlf: 3945 3862

Soomi Do

Senior Manager

Tlf: +45 3945 9355

Følg PwC