Store og internationale virksomheder

Store og internationale virksomheder i Danmark skal forholde sige til mange udfordringer og muligheder på den globale markedsplads for at sikre en vækst i omsætning og indtjening, og derfor en styrket konkurrenceevne på markedspladsen og en effektiv organisation, der afspejler nutidens og fremtidens krav. Eksempler er:

  • Udfordringer i forhold til internationale markeder og kulturer, informationssikkerhed, compliance og andre regulatoriske forhold osv.
  • Muligheder i forhold til strategiske initiativer, effektiviseringer, herunder i omkostninger og pengestrømme, optimering af skatte-, moms- og afgiftsforhold osv.

PwC kan hjælpe dig som stor og international virksomhed. Vi har eksperter indenfor risikostyring, compliance, informationssikkerhed, effektivisering, strategi, skatte-, moms- og afgiftsoptimering, corporate finance, transaction services, CSR, bestyrelsesarbejde og en langt række andre områder heriblandt selvfølgelig revision og regnskaber. Vi udarbejder analyser om trends og best practice, samt arbejder tæt sammen med CxO’er i de største danske virksomheder, hvor vi hele tiden bliver inspireret af den nyeste viden inden for disse emner, samt stræber mod at være på forkant, så vi kan rådgive og skabe værdi for dig som kunde.