Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Grøn skattereform

Hvad er konsekvenserne for din virksomhed?

Et bredt flertal i Folketinget indgik den 22. juni 2020 en klimaaftale, der bla. indeholder en række afgiftsændringer og beslutningen om en grøn skattereform med CO2-afgift. I efteråret vil regeringen udarbejde et oplæg til en grøn skattereform og indkalde til forhandlinger.

Følg udviklingen her og se, hvordan din virksomhed bliver påvirket af ændringerne.  

 

Rapport: Konsekvenser for danske virksomheder af en omfattende grøn skattereform

En indførelse af en høj afgift på udledning af CO₂ rammer dansk erhvervsliv hårdt. Det viser en ny rapport fra PwC og Axcelfuture, der har beregnet konsekvenserne af en indførelse af en høj afgiftssats pr. ton udledt CO₂ i 2030. Særligt den energiintensive industri, transportsektoren og landbruget står til at blive hårdt ramt på deres forretningsgrundlag med en høj afgift, men dansk erhvervsliv vil blive ramt bredt, fastslår rapporten.

Hent rapporten

 

Klimadebat med erhvervsledere og politikere hos PwC

PwC og tænketanken Axcelfuture inviterede dansk erhvervsliv til en spændende formiddag, hvor førende erhvervsprofiler og politikere drøftede deres visioner og Danmarks fremtid.

Her satte vi spot på regeringens klimamål og den nye klimaaftale, der bl.a. åbner for en grøn skattereform. Vi spurgte ind til, om det er muligt at forene ambitiøse klimamål med en genstart af Danmarks økonomi - og hvordan dette i så fald kan realiseres.

Playback of this video is not currently available

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt os

Joan Faurskov Cordtz

Joan Faurskov Cordtz

Partner, leder af afgifter og told, PwC Denmark

Tlf: 5135 7562

Lars Koch Vinther

Lars Koch Vinther

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 9457

Susanne Stormer

Susanne Stormer

Partner, Leder af Sustainability, PwC Denmark

Tlf: 2334 6283

Følg PwC