Danmark i vækst – erhvervslivets input

Et indblik i erhvervslivets perspektiver på og ambitioner for Danmarks digitale omstilling.

Med pulsmålingen ’Danmark i vækst – erhvervslivets input’ har vi spurgt flere end 600 erhvervsfolk fra et bredt udsnit af erhvervslivet om, hvilke teknologier de ser som mest revolutionerende, hvor godt i gang de er med at anvende såkaldte emerging technologies, hvordan de ser på Danmarks digitale position, og hvad de mener, der kan gøres for, at Danmark bliver en digital vindernation i fremtiden.

Dette har vi bl.a. gjort, fordi vi gerne vil bidrage med viden til erhvervslivets digitale omstilling. Viden, som forhåbentligt kan give inspiration til det arbejde, regeringen er i gang med, og som skal være med til at sikre gode erhvervspolitiske rammer for at lykkes med den digitale omstilling.

Få indblik i resultaterne her på siden eller download ’Danmark i vækst – erhvervslivets input. Et indblik i erhvervslivets perspektiver på og ambitioner for Danmarks digitale omstilling

Læs også

loading-player

Playback of this video is not currently available

Hør interview med erhvervsminister Brian Mikkelsen, Erick Thürmer, adm. direktør og SMV-ejerleder fra Thürmer Tools, samt Lars Baungaard, direktør og markedsleder fra PwC.

Danmark i vækst - ambitioner og eksekvering af digital omstilling

Se filmen fra tirsdag den 21. februar 2017, hvor PwC afholdte et arrangement med fokus på Danmarks digitale omstilling. Her blev resultaterne af PwC’s pulsmåling ”Danmark i vækst – erhvervslivets input" præsenteret, og erhvervslivets input blev dermed givet videre til erhvervsminister Brian Mikkelsen, som deltog ved arrangementet.

Deltagerne kunne også høre ministeren præsentere, hvor langt regeringen er med sit arbejde for at få Danmarks digitale omstilling til at tage fart, samt hvordan adm. direktør og SMV-ejerleder Erick Thürmer har gennemført en digital transformation af sin forretning Thürmer Tools.

loading-player

Playback of this video is not currently available


Står din virksomhed over for en digital omstilling?

Hvordan kan de nye digitale muligheder styrke og forny virksomhedens konkurrenceevne? Nedenstående 9 spørgsmål kan være med til at give dig inspiration.

  • Hvordan vil vores forretningsmodel påvirkes?
  • Kan vi drive en mere effektiv virksomhed?
  • Kan vi vokse hurtigere?
  • Skal vi ændre vores måde, hvorpå vi organiserer medarbejdere og processer?
  • Har vi de rigtige kompetencer til at gennemføre de nødvendige forandringer?
  • Hvor skal vi begynde?
  • Hvordan kan nye og gamle it-processer sameksistere, mens vi omstiller os?
  • Kan vi fjerne kompleksitet i vores nuværende it?
  • Kan virksomhedens it gøres mere fleksibel og skalerbar og dermed være tættere på forretningens situation og behov?

Har du brug for sparring til at komme i gang med din virksomheds digitale omstilling, eller er du allerede godt i gang, men har behov for nye perspektiver på udviklingen? Så kontakt en af PwC’s eksperter i digital transformation: Esben Toft, partner eller Jesper Vedsø, partner.

Du kan også få et overblik over nogle af de muligheder emerging technologies giver dig og din virksomhed. Læs mere på www.pwc.com/nextintech

Kontakt os

Lars Baungaard

Direktør og markedsleder, PwC Denmark

Tlf: 3945 3308

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Følg PwC