Din lokale rådgiver og revisor i Odense og på Fyn

Statsautoriseret revisor og rådgiver i Odense og på Fyn

På PwC’s lokale kontor i Odense finder du et engageret team af kompetente revisorer og rådgivere.  Vi har fokus på at skabe vækst i lokalsamfundet omkring Odense, og til dagligt hjælper vi alt lige fra enkeltmandsvirksomheder til store børsnoterede selskaber med at holde styr på deres regnskab, skat og salgsmål.

Vores rådgiver- og revisor-team i Odense har et indgående kendskab til Fyn. Gennem vores tilstedeværelse lokalt i Odense og på Fyn har vi opnået stor indsigt i lokale brancher og industrier.

Vi udfører dagligt revision og rådgivning for lokale virksomheder inden for en række erhverv såsom: Landbrug, tandlæger, ejendomsmæglere, produktionsvirksomheder og store handelsvirksomheder.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende:

  • International skat
  • Internationale revissionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Ansættelseskontrakter
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Ledelsesberetninger

 

Rådgivning og revision i Odense og globalt

PwC i Odense er en lokal afdeling i verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus. Fra vores afdeling i Odense samarbejder vi hver dag med vores kolleger fra 14 andre PwC-kontorer spredt over hele Danmark. Dette betyder, at vi altid har en specialist, der kan rådgive om lige præcis din udfordring.

Derudover trækker vi også på et globalt netværk med over 208.000 kolleger, som står klar til at hjælpe dig med revision, skat og rådgivning på tværs af landegrænser og på de markeder, hvor du allerede nu opererer, eller hvor du ønsker at operere i fremtiden.

Kontakt din rådgiver og revisor i Odense og på Fyn

Line Hedam
Partner, Odense
Tlf: 6314 4229
E-mail

Revision, Regnskab, Værdiansættelse, Business case-vurderinger, Arbejdskapital, IFRS, Køb og salg af virksomheder, Interne kontroller og compliance, Effektivisering af forretningsprocesser, Omstruktureringer, Generationsskifte, Hovedaktionærforhold

Alle typer brancher i den private og offentlige sektor

Kontakt
PwC Odense
Rytterkasernen 21, 5000 Odense
Tlf: 6314 4200
Fax: 6314 4201
E-mail