Om PwC

PwC er en stærk spiller i relation til ny viden. Vi er med til at forbedre processer og afdække risici, udfolde digitale muligheder og skabe tillid. Både for de allerstørste og de mindste virksomheder - det private og det offentlige. Vi vil være med til at gøre en forskel og styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.400 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 276.000 PwC'ere i 157 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er.

Succes skaber vi sammen …

Purpose

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning.

Vision

Det er vores vision at udbygge vores markedsledende position og være det revisions-, skatte- og rådgivningshus i Danmark, der skaber mest værdi for vores relationer. Succes skaber vi sammen.

Mission

Vi skaber tillid og værdi gennem engageret kundebetjening af højeste kvalitet, branchens dygtigste medarbejdere og ledere samt en ambitiøs og innovativ kultur med et stærkt fællesskab.

Vores værdier

I PwC har vi et værdigrundlag, som sætter retningen for den måde, vi arbejder på. Vores værdier er et udtryk for, hvem vi er i PwC, og hvordan vi agerer over for vores kunder, hinanden og samfundet.

  • Vi udviser integritet, fordi vi træffer de rigtige beslutninger hver gang og leverer højeste kvalitet til vores kunder.
  • Vi gør en forskel med vores handlinger, når vi rådgiver om de bedste løsninger med både kunderne, kollegerne og samfundet i tankerne.
  • Vi er nærværende over for dem, vi arbejder for og sammen med, fordi vi gør en indsats for at forstå deres ståsted, og hvordan vi kan medvirke til, at de bliver den bedste udgave af sig selv.
  • Vi arbejder sammen, fordi vi deler viden og idéer både lokalt og globalt, og vi kommer frem til den bedste løsning på baggrund af et stærkt og mangfoldigt fællesskab.
  • Vi tænker innovativt, fordi vi løbende udfordrer status quo og har et åbent mindset omkring potentialet i nye idéer eller andre måder at arbejde på.

Læs mere om PwC

 

 

Kunden i centrum

PwC betjener hele dansk erhvervsliv og den offentlige sektor. Vi har i PwC et stærkt udgangspunkt for fortsat at skabe succes sammen, og det gør vi ved kontinuerligt at sætte kunden i centrum for alt, hvad vi gør. Derfor har vi i PwC en segmenteret tilgang til vores kunder, hvor vi organiserer os efter følgende markedssegmenter:

  • Top Tier - De 100 største private koncerner (Børsen Top 1.000, 2016)
  • Middle Market - Store og mellemstore virksomheder (>50 ansatte uden for Top 100)
  • SME - Mindre virksomheder (<50 ansatte til og med regnskabsklasse B)
  • Public - Offentlige institutioner og virksomheder

Læs mere om vores kunder

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser

Tlf: 3945 3945

Følg PwC