Om PwC

PwC er et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I Danmark samarbejder ca. 1.919 PwC’ere fra 15 kontorer hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 223.468 kolleger fra hele verden.

 

Vision

Det er vores vision at være det revisions-, skatte- og rådgivningshus i Danmark, der skaber mest værdi for vores relationer.

Mission

Vi skaber værdi gennem engageret kundebetjening af høj kvalitet, branchens dygtigste medarbejdere og ledere - understøttet af det stærkeste brand.

Vores kunder

PwC’s kunder er danske virksomheder og organisationer samt internationale koncerner med aktiviteter i Danmark. Vi har inddelt vores kunder i fire markedssegmenter:

  • Top Tier (100 største virksomheder i Danmark)
  • Mid Tier (følgende 101-1000 virksomheder)
  • SMV (resterende små og mellemstore virksomheder)
  • Public (offentlige virksomheder og organisationer)
  • FS (Finansiel sektor).

Læs mere om vores kunder

Relationer, værdi og kvalitet

Relationer, værdi og kvalitet er grundlæggende for måden, vi arbejder med vores strategi på. Relationer, værdi og kvalitet sætter retningen for vores beslutninger og handlinger, og vi tror på, at vi med disse for øje fortsat vil lykkes med at skabe succes for vores kunder og hinanden.

Succes skaber vi sammen …

Relationer

Vi skaber og udvikler langvarige relationer til vores kunder og medarbejdere og leverer vores bedste − hver gang.

Værdi

Vores kunder og medarbejdere oplever, at vi interesserer os oprigtigt for deres udfordringer og finder løsninger − sammen med dem.

Kvalitet

Vores grundlag for forretningen er høj kvalitet og konkurrencedygtighed − leveret af branchens dygtigste medarbejdere.

 

PwC's ledelsesværdier

Vi arbejder ud fra seks ledelsesværdier, der sætter retningen for god ledelse i PwC. Vi tror på, at vi med ledelsesværdierne sammen kan skabe succes, udvikle os og levere værdiskabende løsninger til vores kunder. De seks ledelsesværdier er:

God ledelse i PwC er funderet på autentisk og passioneret lederskab, der er drevet af høje ambitioner. God ledelse sætter en retning og motiverer teamet og den enkelte gennem nærværende og handlekraftig adfærd.

Vi skal gøre det rigtige

I PwC arbejder vi ud fra et globalt adfærdskodeks – vores Code of Conduct.

Det vejleder os i, hvordan vi driver vores forretning og hjælper medarbejderne til at udvise etisk adfærd verden over.

Læs vores Code of Conduct

Kontakt os

PwC Danmark

Tlf: 3945 3945
E-mail

Følg PwC