Om os

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning.

Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er næsten 2.800 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi 328.000 PwC'ere i 152 lande, og i Danmark er vi markedsledende.

Succes skaber vi sammen…

Playback of this video is not currently available

0:35

Tillid er vores fundament

Vores dygtige medarbejdere og et stærkt samarbejde med vores kunder er fundamentet for, at vi trods økonomisk usikkerhed, volatilitet og geopolitisk uro verden over har udviklet vores forretning og skabt vækst inden for vores kerneområder.

Gå til vores årssite

Purpose og værdier

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning.

Vi har et værdigrundlag, som sætter retningen for den måde, vi arbejder på. Vores værdier er et udtryk for, hvem vi er i PwC, og hvordan vi agerer over for vores kunder, hinanden og samfundet.

  • Vi udviser integritet, fordi vi træffer de rigtige beslutninger hver gang og leverer højeste kvalitet til vores kunder.
  • Vi gør en forskel med vores handlinger, når vi rådgiver om de bedste løsninger med både kunderne, kollegerne og samfundet i tankerne.
  • Vi er nærværende over for dem, vi arbejder for og sammen med, fordi vi gør en indsats for at forstå deres ståsted, og hvordan vi kan medvirke til, at de bliver den bedste udgave af sig selv.
  • Vi arbejder sammen, fordi vi deler viden og idéer både lokalt og globalt, og vi kommer frem til den bedste løsning på baggrund af et stærkt og mangfoldigt fællesskab.
  • Vi tænker innovativt, fordi vi løbende udfordrer status quo og har et åbent mindset omkring potentialet i nye idéer eller andre måder at arbejde på.
PwC værdier

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC