Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Til dig, der driver din egen forretning

Få indsigt, viden og konkrete værktøjer, der er relevante for dig og din forretning. Om alt fra etablering af virksomhed, vækst og udvikling samt HR i virksomheden til de gældende regler og ejerlederforhold. Uanset dine forretningsmæssige udfordringer, vil vi meget gerne samarbejde med dig om udviklingen af din forretning.

Gå på opdagelse i en verden af viden

Der er masser at holde styr på, når det kommer til udvikling og drift af din virksomhed. Gå på opdagelse i en verden af viden og gode råd fra PwC’s eksperter om alt fra etablering af virksomhed, vækst, HR i virksomheden til den gældende lovgivning og ejerlederforhold.

Hør hvordan det er at være kunde hos PwC

Hør vores kunder fortælle om samarbejdet med PwC. Du kan fx høre, hvordan Aalborg Chokoladen altid har værdsat den tætte og ærlige sparing med sin rådgiver i PwC, eller hvordan Runners Lab i samarbejde med PwC opnåede økonomiske besparelser.

{{filterContent.facetedTitle}}

Samarbejdspartnere

Legal Desk

Hos PwC samarbejder vi med Legal Desk, som er en online digital selvbetjeningsservice. Legal Desk gør det nemt og enkelt for dig at oprette meget simple juridiske standarddokumenter. Målet er at gøre jura nemt og tilgængeligt. På den måde kan du koncentrere dig om det, du er bedst til.

Gå til Legal Desk her

Digital udlægshåndtering med Eurocard

Hos PwC samarbejder vi med SEB og kan tilbyde dig en digital løsning til håndtering af udlæg. Det eneste, det kræver, er et Eurocard-firmakort, som kunder i PwC får til en fordelagtig pris. Løsningen gør det nemmere for dine medarbejdere at håndtere udlæg og videresende dem til bogføring i din virksomhed. 

Læs mere her

Automatisk refusion af EU-moms med Vattax

Vattax er en digital løsning, der gør det det nemt for din virksomhed at søge moms retur fra forretningsrejser i hele EU. Løsningen automatiserer hele refusionsprocessen. Det betyder, at du både sparer tid og ressourcer samtidig med, at du er sikret en grundig og fuldstændig refusionsansøgning. Vattax er integreret i SEB/Eurocard og deres digitale udlægshåndtering, hvor du via en app og et virksomhedskort fra Eurocard kan opsamle alle bilag, der er berettiget til momsrefusion, samt indhente de nødvendige oplysninger, som de offentlige myndigheder i de forskellige lande kræver.

Vattax er udviklet af PwC i samarbejde med Cardlay.

Du er velkommen til at kontakte Claus Boldt, hvis du vil vide mere.

BetterBoard - Bestyrelsesportal

Hos PwC samarbejder vi med BetterBoard, som er en digital portal for bestyrelsesarbejde. BetterBoard gør det nemt for dig at holde overblik over din bestyrelses arbejde og sørger for, at bestyrelsens data og dokumenter opbevares sikkert. Alt bestyrelsens arbejde samles ét sted - så alle har adgang til samtlige dokumenter, og du kan nemt søge specifikke dokumenter frem. 

Løsningen frigør tid til værdiskabende bestyrelsesarbejde - enkelt og sikkert, og som kunde hos PwC får du løsningen til en fordelagtig pris. 

Læs mere her

Revision og rådgivning tæt på dig

Vi er din lokale revisor og rådgiver i hele Danmark. Find din lokale kontaktperson ved at vælge den by, der er tættest på dig.

Emil Uggerhøj

Director, PwC Denmark

2264 7560

E-mail

Jannick Kjersgaard

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2960 6941

E-mail

Mads Hornbæk

Partner, statsaut. revisor, Herning, PwC Denmark

9660 2600

E-mail

Brian Rønne Nielsen

Partner, Hillerød, PwC Denmark

3945 9165

E-mail

Nikolaj Erik Johnsen

Partner, PwC Denmark

2220 2264

E-mail

Brian Petersen

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4224

E-mail

Brian Petersen

Partner, statsaut. revisor, Ringsted, PwC Denmark

3945 9521

E-mail

Kurt Beck

Senior Manager, PwC Denmark

24224383

E-mail

Torben Toft Kristensen

Partner, statsautoriseret revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4024

E-mail

Mads Meldgaard

Partner, Assurance, Aarhus, PwC Denmark

8932 5734

E-mail