Til dig, der driver din egen forretning

Få indsigt, viden og konkrete værktøjer, der er relevante for dig og din forretning. Om alt fra etablering af virksomhed, vækst og udvikling, digitalisering samt cybersikkerhed til de gældende regler og ejerlederforhold. Uanset dine forretningsmæssige udfordringer, vil vi meget gerne samarbejde med dig om udviklingen af din forretning.

PwC kan hjælpe dig med at realisere potentialet i din forretning

Der er masser at holde styr på, når det kommer til udvikling og drift af din virksomhed. Vores eksperter står parat til at hjælpe dig med alt fra etablering af virksomhed, vækst, digitalisering, cybersikkerhed til den gældende lovgivning og ejerlederforhold.

Hør hvordan det er at være kunde hos PwC

Hør vores kunder fortælle om samarbejdet med PwC. Du kan fx høre, Dan Ren Service og Gartneriet Thoruplund fortælle om deres tætte kontakt med deres rådgiver hos PwC, hvordan PwC har hjulpet Gammelagergaard med generationsskifte, og om hvordan PwC One View gør hverdagen nemmere for Slagteren Ved Kultorvet.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.loadingText}}

Samarbejdspartnere

Legal Desk

Hos PwC samarbejder vi med Legal Desk, som er en online digital selvbetjeningsservice. Legal Desk gør det nemt og enkelt for dig at oprette meget simple juridiske standarddokumenter. Målet er at gøre jura nemt og tilgængeligt. På den måde kan du koncentrere dig om det, du er bedst til.

Gå til Legal Desk her

Automatisk refusion af EU-moms med Vattax

Vattax er en digital løsning, der gør det det nemt for din virksomhed at søge moms retur fra forretningsrejser i hele EU. Løsningen automatiserer hele refusionsprocessen. Det betyder, at du både sparer tid og ressourcer samtidig med, at du er sikret en grundig og fuldstændig refusionsansøgning.

Vattax er udviklet af PwC i samarbejde med Cardlay.

BetterBoard - Bestyrelsesportal

Hos PwC samarbejder vi med BetterBoard, som er en digital portal for bestyrelsesarbejde. BetterBoard gør det nemt for dig at holde overblik over din bestyrelses arbejde og sørger for, at bestyrelsens data og dokumenter opbevares sikkert. Alt bestyrelsens arbejde samles ét sted - så alle har adgang til samtlige dokumenter, og du kan nemt søge specifikke dokumenter frem. 

Løsningen frigør tid til værdiskabende bestyrelsesarbejde - enkelt og sikkert, og som kunde hos PwC får du løsningen til en fordelagtig pris. 

Læs mere her

Revision og rådgivning tæt på dig

Vi er din lokale revisor og rådgiver i hele Danmark. Find din lokale kontaktperson ved at vælge den by, der er tættest på dig.

Emil Uggerhøj

Partner, PwC Denmark

2264 7560

Email

Jannick Kjersgaard

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2960 6941

Email

Mads Hornbæk

Partner, statsaut. revisor, Herning, PwC Denmark

9660 2600

Email

Brian Rønne Nielsen

Partner, Hillerød, PwC Denmark

3945 9165

Email

Nikolaj Erik Johnsen

Partner, PwC Denmark

2220 2264

Email

Brian Petersen

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4224

Email

Lars Vagner Hansen

Partner, statsaut. revisor, Ringsted, PwC Denmark

5575 8708

Email

Jan Bunk Harbo Larsen

Partner, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

2366 4822

Email

Torben Toft Kristensen

Partner, statsautoriseret revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4024

Email

Mads Meldgaard

Partner, Assurance, Aarhus, PwC Denmark

8932 5734

Email

Hide