Seneste pressemeddelelser

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 i Sydjylland er fundet

17 okt 2017

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Sydjylland er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet virksomhed i Sydjylland har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 i Østjylland er fundet

13 okt 2017

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Østjylland er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet virksomhed i Østjylland har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 i Nordjylland er fundet

13 okt 2017

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Nordjylland er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet virksomhed i Nordjylland har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 i Vestjylland er fundet

12 okt 2017

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Vestjylland er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet vestjysk virksomhed har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Tre finalister til Årets Ejerleder 2017 på Fyn er fundet

11 okt 2017

Kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Fyn er lige om hjørnet, og tre finalister er nu udvalgt. Prisen går til den ejerleder, der som frontfigur i en ejerledet fynsk virksomhed har en central rolle i at skabe vækst og succes til inspiration for andre. Prisen som Årets Ejerleder uddeles for 14. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Alle pressemeddelelser


Pressekontakter

Vi hjælper dig med kontakt til den rette fagekspert eller til direktion, samt med fremsendelse af undersøgelser eller andet relevant materiale.

Alle henvendelser kan som udgangspunkt rettes til:

Malene Billund
Presseansvarlig, Hellerup
Tlf: 5133 2378
E-mail
Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef, Hellerup
Tlf: 3945 3579
E-mail