Seneste pressemeddelelser

Transport- og logistikbranchen tager et kvantespring inden for innovation de kommende år

18 sep 2017

Transport- og logistikbranchen forventer at tage et kvantespring inden for innovation de kommende tre år. I dag er det dog stadig kun et fåtal af transportvirksomhederne, som beskæftiger sig med innovation, sammenlignet med andre brancher. Det viser PwC’s CXO Survey 2017.

Den finansielle sektor i den innovative førertrøje

12 sep 2017

Virksomhederne i den finansielle sektor er længere fremme, når det gælder innovation, end virksomhederne i nogen andre brancher. Det viser PwC’s CXO Survey 2017. Det er med til at ruste sektoren til at kunne udnytte fremtidige teknologiske forandringer positivt.

Kvinder er bedre til at crowdfunde startkapital end mænd

11 sep 2017

Selvom flere mænd end kvinder anvender crowdfunding for at rejse startkapital, har kvinder på globalt plan større succes end mænd med at nå deres finansieringsmål – og det gælder inden for alle brancher og geografiske områder. Det viser en ny undersøgelse fra PwC og The Crowdfunding Centre.

Danskerne valfarter til biograferne

06 sep 2017

Danskerne valfarter til biograferne – også i langt højere grad end vores svenske og norske naboer. Den danske biografbranche oplever derfor kronede dage, og væksten forventes at forsætte frem mod 2021. Det viser PwC’s årlige analyse ’Global entertainment and media outlook 2017-2021.

Digitale forbrugere kaster aviserne ud i frit fald

25 aug 2017

Den teknologiske udvikling har ændret forbrugernes behov, og de fravælger som forventet i stigende grad den klassiske avis til fordel for digitale nyheder. Den danske avisbranche har endnu ikke fundet en opskrift, der kan bremse den faldende omsætning, og derfor vil vi fortsat opleve konsolideringer i branchen. Det viser PwC’s analyse Global Entertainment & Media Outlook 2017-2021.

Alle pressemeddelelser


Pressekontakter

Vi hjælper dig med kontakt til den rette fagekspert eller til direktion, samt med fremsendelse af undersøgelser eller andet relevant materiale.

Alle henvendelser kan som udgangspunkt rettes til:

Malene Billund
Presseansvarlig, Hellerup
Tlf: 5133 2378
E-mail
Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef, Hellerup
Tlf: 3945 3579
E-mail