Seneste pressemeddelelser

Størstedelen af de finansielle virksomheder vil øge deres FinTech-partnerskaber for at undgå at miste omsætning

27 apr 2017

Et stort flertal af banker, forsikringsselskaber og kapitalforvaltere har planer om at øge deres partnerskaber med FinTech-selskaber i løbet af de kommende 3-5 år. Én af de faktorer, der er drivkraften bag disse partnerskaber, er en øget bekymring i sektoren for at miste omsætning til uafhængige FinTech-selskaber. Det viser en ny undersøgelse fra PwC 'Redrawing the lines: FinTech’s growing influence on Financial Services'.

Danske topledere outsourcer mindre

28 mar 2017

Under hver tredje topleder fra de største danske virksomheder planlægger at outsource i det kommende år. Det er væsentligt færre end tidligere og tyder på, at de teknologiske forandringer giver nye muligheder for selv at løse opgaver, der tidligere er blevet outsourcet. Det viser de danske resultater fra PwC’s 20. CEO Survey, der netop er blevet præsenteret ved en post-Davos konference hos PwC i Hellerup.

Nyt partnerskab skal fremme digital omstilling i små og mellemstore virksomheder

21 mar 2017

Et strategisk partnerskab med PwC, Google, Microsoft og Erhvervsstyrelsen skal løfte den avancerede digitalisering blandt små og mellemstore virksomheder.

Danskerne shopper via mobiltelefonen som aldrig før

20 mar 2017

6 ud af 10 danskere shopper online mindst én gang om måneden. Især shopping via mobilen er blevet populært og har oplevet en stor stigning i forhold til sidste år. Derfor kan virksomhederne opnå betydelige fordele ved at optimere deres mobilsites. Det viser en ny undersøgelse fra PwC Total Retail 2017: Retailer Investments for an Uncertain Future.

Disse fradrag kan du trække fra på din årsopgørelse

10 mar 2017

På mandag den 13. marts 2017 ligger årsopgørelsen klar i danskernes skattemapper, men ikke alle fradrag kommer automatisk med i din årsopgørelse. Mange glemmer at tilføje disse fradrag og snyder dermed sig selv i skat. PwC opfordrer derfor til, at man gennemgår sin årsopgørelsen for de mest almindelige fradrag.

Alle pressemeddelelser


Pressekontakter

Vi hjælper dig med kontakt til den rette fagekspert eller til direktion, samt med fremsendelse af undersøgelser eller andet relevant materiale.

Alle henvendelser kan som udgangspunkt rettes til:

Malene Billund
Presseansvarlig, Hellerup
Tlf: 5133 2378
E-mail
Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef, Hellerup
Tlf: 3945 3579
E-mail