Seneste pressemeddelelser

Markedet for live musik er faldende i Danmark

03 jul 2017

På trods af de danske festivallers popularitet har det danske marked for live-musik taget et lille dyk i det forgangne år, og der forventes en flad til faldende vækst i de kommende år. Samlet set er den danske musikbranche dog i vækst. Det viser PwC’s analyse Global entertainment & media outlook 2017-2021.

Mangel på medarbejdere med teknologiske kompetencer i den finansielle sektor

27 jun 2017

Den teknologiske udvikling stiller nye krav til medarbejdernes kompetencer i den finansielle sektor. Manglen på arbejdskraft med de rette kompetencer betyder samtidig, at sektoren får svært ved at indfri sine vækstforventninger. Det viser en ny undersøgelse fra PwC med svar fra knap 500 topledere i den finansielle sektor.

Fem gode råd om forældrekøb

26 jun 2017

Går du i overvejelser om forældrekøb, er der en række ting, du skal være opmærksom på. Du bør først og fremmest sikre dig, at lejligheden må lejes ud og vælge den rette beskatningsmetode. Sådan lyder nogle af anbefalingerne fra PwC, der har listet fem gode råd om forældrekøb.

Medie- og underholdningsbranchen vil forvandle kunder til fans

22 jun 2017

Forbrugerpræferencer under konstant forandring, hastig teknologisk udvikling og løbende disruption af forretningsmodeller får medie- og underholdningsbranchen til at gå nye veje. ’Gør dine kunder til fans’ er det nye strategiske mantra for at skabe den mest overbevisende, involverende og intuitive brugeroplevelse. Det viser PwC’s årlige undersøgelse Global entertainment and media outlook 2017-2021.

Den danske forsikringsbranche bekymrer sig nu mere om cyberrisiko end regulering

06 jun 2017

Risikoen for cyberangreb topper nu listen over de største trusler, som forsikringsbranchen oplever, og cyberrisiko overhaler dermed truslen fra regulering, der dog også ligger helt i toppen af listen over bekymringer. Det viser PwC’s nye undersøgelse ”Insurance Banana Skins 2017”.

Alle pressemeddelelser


Pressekontakter

Vi hjælper dig med kontakt til den rette fagekspert eller til direktion, samt med fremsendelse af undersøgelser eller andet relevant materiale.

Alle henvendelser kan som udgangspunkt rettes til:

Malene Billund
Presseansvarlig, Hellerup
Tlf: 5133 2378
E-mail
Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef, Hellerup
Tlf: 3945 3579
E-mail