Seneste pressemeddelelser

Virksomhederne skruer op for deres investeringer i it-sikkerhed

19 maj 2017

Utilstrækkelig it-sikkerhed ligger helt i toppen af de danske erhvervslederes bekymringer. Det får dem til at skrue væsentligt op for investeringerne i tiltag, der kan beskytte virksomhederne mod den store stigning i cyberangreb, i forhold til sidste år. Det viser PwC’s årlige CXO Survey 2017, som er udarbejdet i samarbejde med Dansk Erhverv.

Så meget må du give konfirmanden skattefrit i gave

15 maj 2017

Der er højsæson for konfirmationer og dermed også tid til konfirmationsgaver. Som gavegiver skal man dog være opmærksom på, at der er en fast grænse for, hvor meget man må give konfirmanden i gave, hvis man er i nær familie. Reglerne er desværre noget mere uklare, hvis ikke man tilhører den nære familie, påpeger PwC.

London generobrer rollen som den mest aktive børs i Europa

08 maj 2017

Det europæiske børsmarked har indledt 2017 med flere børsnoteringer, og London generobrer rollen som den mest aktive børs i Europa. Via 53 børsintroduktioner er der i alt blevet rejst over 33 mia. kroner i 1. kvartal 2017 på de europæiske børser. Udviklingen går dog uden om Danmark i denne omgang, viser PwC’s IPO Watch.

6 ud af 10 virksomhedsledere frygter for øget protektionisme

05 maj 2017

Danske virksomhedsledere er bekymrede for øget protektionisme og usikker økonomisk vækst, herunder Eurozonens fremtid og udviklingen i USA. Det gælder særligt de store virksomheder, der samtidig tror mindre på, at de kan opnå en betydelig vækst i det kommende år sammenlignet med sidste år. Det viser PwC’s CXO Survey 2017, som er udarbejdet i samarbejde med Dansk Erhverv.

Innovation er nøglen til fremtiden i detail- og dagligvarehandlen

03 maj 2017

Toplederne i detailbranchen og dagligvarehandlen står over for nye udfordringer, som globaliseringen og den teknologiske udvikling har ført med sig. Men toplederne tror stadig på vækst og udnytter de muligheder, som den teknologiske udvikling har skabt. Det viser svarene fra detail- og dagligvarehandlen i PwC’s CEO Survey 2017.

Alle pressemeddelelser


Pressekontakter

Vi hjælper dig med kontakt til den rette fagekspert eller til direktion, samt med fremsendelse af undersøgelser eller andet relevant materiale.

Alle henvendelser kan som udgangspunkt rettes til:

Malene Billund
Presseansvarlig, Hellerup
Tlf: 5133 2378
E-mail
Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef, Hellerup
Tlf: 3945 3579
E-mail