Seneste pressemeddelelser

Sådan bliver Danmark til en teknologisk vindernation

21 feb 2017

Danske erhvervsledere mener, at det bør være en ambition for Danmark at ligge i førerfeltet inden for digitalisering. Tilpasning af lovgivningen til den digitale virkelighed, en optimal digital infrastruktur og adgang til arbejdskraft med de rette digitale kompetencer er afgørende, hvis Danmark skal være en teknologisk vindernation. Det viser en pulsmåling fra PwC med svar fra flere end 600 danske erhvervsledere.

Advarsel mod snyde e-mails fra Netflix

08 feb 2017

Flere danskere oplever i øjeblikket at modtage e-mails, der giver sig ud for at være fra Netflix. Formålet er at opnå adgang til brugerens betalingsoplysninger med henblik på misbrug via et klik på linket, advarer PwC. Phising rammer også virksomheder, hvor hele 59 % er blevet ramt det seneste år ifølge PwC’s Cybercrime Survey.

PwC styrker sin kundebetjening i Vest- og Sydsjælland

07 feb 2017

PwC ønsker at styrke sin kundebetjening og karrieremuligheder i Vest- og Sydsjælland og samler derfor sine kontorer i Næstved og Slagelse på én samlet lokation centralt beliggende i Vest- og Sydsjælland. PwC vil fortsat være lokalt til stede i såvel Næstved som Slagelse.

PwC støtter med bidrag til Danmarks Indsamling 2017

05 feb 2017

PwC har doneret 250.000 kr. til Danmarks Indsamling 2017. Herudover er vi glade for, at vores medarbejdere og relationer af huset har engageret sig aktivt i indsamlingen og bidraget med yderligere 58.392 kr, som PwC har valgt at fordoble, således vi samlet har doneret 366.784 kr. til Danmarks Indsamling 2017.

Challenge 2017: Startskuddet på en karriere hos PwC

02 feb 2017

PwC er på udkig efter nye unge talenter, når case-konkurrencen Challenge 2017 i dag afholdes. Her får nogle af de dygtigste studerende lov til at prøve kræfter med en dag i revision-, rådgivnings og konsulentbranchen. Ved at deltage i Challenge bliver de unge ikke alene en oplevelse fra erhvervslivet rigere, men får også en mulig adgangsbillet til et nyt job i en stor international virksomhed.

Alle pressemeddelelser


Pressekontakter

Vi hjælper dig med kontakt til den rette fagekspert eller til direktion, samt med fremsendelse af undersøgelser eller andet relevant materiale.

Alle henvendelser kan som udgangspunkt rettes til:

Malene Billund
Presseansvarlig, Hellerup
Tlf: 5133 2378
E-mail
Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef, Hellerup
Tlf: 3945 3579
E-mail