Graduates og studerende

Kickstart din karriere som en del af et stærkt fællesskab.

Som graduate eller studentermedhjælper i PwC får du den bedste start på karrieren. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, opbygger et unikt netværk og får mulighed for at prøve kræfter med en række forskellige opgaver for en masse spændende kunder. 

   

Som en del af PwC er du både en del af en markedssucces og et sted, der er rart at være. Det er i samspillet mellem de to, at tilliden opstår, karrieren udvikler sig, og hvor du og dine kolleger er med til at finde løsninger for erhvervslivet og for det samfund, vi alle sammen er en del af. Det er derfor, vi siger: Succes skaber vi sammen.

Graduate i PwC 

Vores graduateforløb er for dig, som har færdiggjort en lang videregående uddannelse. Gennem et struktureret læringsforløb bliver du klædt på med praktisk erfaring og undervisning. Du kommer hurtigt ud og møder kunderne, hvor du er med til at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Et stærkt fællesskab er en afgørende del af vores kultur. Vi skaber derfor nogle gode rammer for at mødes på tværs med fx teambuilding, så du kan indgå i fællesskaber og bygge et godt netværk op med kolleger, og dermed få den bedste start på arbejdslivet.

Vi tilbyder graduateprogrammer i alle vores forretningsområder, så du kan vælge karrierespor, alt efter din faglige baggrund og interesser. Du får altså mulighed for at specialisere dig og samtidig opbygge et stærkt netværk på tværs af vores forretningsområder og markedssegmenter.

    

Som graduate får du…

Optimal overgang fra studie- til erhvervslivet

Et spændende læringsforløb med fokus på faglig og personlig udvikling. Dette giver dig en god overgang fra at være studerende til at blive en professionel og betroet rådgiver.

Skræddersyet karriererådgivning og sparring

Du får tildelt en personlig career coach, som du sparrer med og lærer fra. Din career coach er til for både at understøtte din trivsel og udvikling.

Unikt netværk

Du opbygger unikt netværk på tværs af PwC, hvor du bliver en del af et fællesskab, der vil styrke din karriere fremover.

Fleksible rammer for din udvikling

Du får en dynamisk hverdag med stor tillid og masser af ansvar samtidig med, at arbejdet udføres i fleksible rammer. Du kan tilrettelægge dine opgaver, så der er tid til dine personlige gøremål.

  

Tilbud for studerende i PwC

Deltag i Hackschool

Hackschool er et unikt og lærerigt uddannelsesforløb til dig, som er studerende og har interesse for cybersikkerhed, sikkerhedsteknologier, GDPR og/eller data compliance. Forløbet indebærer en blanding af oplæg og workshops og en caseaften, hvor du løser virkelighedsnære cases sammen med andre studerende. Herefter vil der eventuelt være ansættelsessamtaler for dem, der kunne tænke sig et studiejob.

Læs mere om Hackschool

  

Bliv studentermedhjælper

Vi har altid mange ledige stillinger til studerende, hvor du kan arbejde med spændende problemstillinger. Som studentermedhjælper har du også mulighed for at blive en del af vores store netværk for studerende, PwC Students.

Find studiejob her

Tilmeld dig PwC's karrierenyhedsbrev

Gå på opdagelse i spændende karrierenyheder fra PwC, hvor du løbende får en masse inspiration til din karriere - hvad enten du er studerende eller har været på arbejdsmarkedet i flere år.

Tillid er vores fundament

Vores dygtige medarbejdere og et stærkt samarbejde med vores kunder er fundamentet for, at vi trods økonomisk usikkerhed, volatilitet og geopolitisk uro verden over har udviklet vores forretning og skabt vækst inden for vores kerneområder.

Kontakt os

PwC Human Capital

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3600

Følg PwC