Graduates og studerende

Som graduate i PwC får du den bedste start på karrieren og bliver en del af et et stærkt fællesskab. Vi har også en række forskellige spændende muligheder for studerende.

Som graduate eller trainee tilbyder vi dig:

  • Fastansættelse fra første dag 
  • Spændende kundeopgaver fra start med “on the job training”
  • Karrieresparring og mentorforløb med din egen career coach
  • En del af et stort hold (i år startede 281 på vores graduate- og traineehold) 
  • Strukturerede læringsforløb i alle forretningsområder, med fokus på faglig og personlig udvikling, der udvikler dig til at blive en betroet rådgiver.
  • Et stort og unikt netværk og en del af et stærkt fællesskab på tværs af forskellige forretningsområder

Bliv revisor hos PwC

Når du starter dit revisorforløb hos PwC, bliver du en del af vores Trustbuilder-program, som uddanner fremtidens økonomiske rådgivere. Hos os bliver du en del af et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Start din karriere som trainee eller graduate i et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og udvikling er afgørende.

Start din karriere som revisor

Graduate i PwC 

Vores graduate forløb henvender sig til dig, som har færdiggjort en lang videregående uddannelse. Som graduate i PwC bliver du klædt på med praktisk erfaring og undervisning. Med vores strukturerede læringsforløb kommer du meget hurtigt ud og møder kunderne og bidrager til vores purpose om at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Et stærkt fællesskabet er en afgørende del af vores kultur. Vi skaber derfor nogle gode rammer for at mødes på tværs med fx teambuilding, så du kan indgå i fællesskaber og bygge et godt netværk op med kolleger, og dermed få den bedste start på arbejdslivet.

Vi tilbyder graduate-programmer i alle vores forretningsområder, så du kan vælge karrierespor, alt efter din faglige baggrund og interesser. Dermed får du mulighed for at specialisere dig og samtidig opbygge et stærkt netværk på tværs af vores forretningsområder og markedssegmenter.

Sådan ser ansøgningsprocessen ud

Du kan løbende orientere dig i deadlines på de enkelte programmet på de respektive sites eller jobopslag. Du uploader din ansøgning i vores rekrutteringssystem. Husk som minimum at uploade følgende tre ting:

  1. CV
  2. ansøgning 
  3. eksamensbevis.

Du er også velkommen til at vedhæfte andre relevante dokumenter. Angiv i din ansøgning, hvis der er ét eller flere områder, du er mest interesseret i at arbejde med.

Du bliver inviteret til samtale snarest efter ansøgningsfristen eller løbende. Hvis du ikke bliver inviteret til samtale, får du elektronisk afslag efter ansøgningsfristen. Vi har mange ansøgere og vil gerne behandle alle ansøgere grundigt, hvorfor du må forvente noget behandlingstid.

Vi holder samtaler i udvalgte uger, som står beskrevet i jobopslaget. Bemærk, samtaler afholdes løbende til vores Trustbuilder-forløb. Til samtalen møder du medarbejdere fra forretningen og fra Human Capital.

I samtalen vil vi gerne lære dig bedre at kende, hvorfor du får fremsendt en en personlighedsprofil og færdighedstest forud for samtalen. Til samtalen vil vi introducere dig til PwC, graduate-forløbet og potentielle arbejdsopgaver.

Til samtalen, vil vi ligeledes have fokus på dig, dine kompetencer, præferencer og behov, herunder vil vi gennemgå din personlighedsprofil - og færdighedstest med fokus på at afdække om der er et match. Til nogle samtaler, kan du blive bedt om at forberede en kort case-præsentation forud for samtalen.

Du vil senest en uge efter deltagelse i samtalen få en telefonisk tilbagemelding fra PwC, hvor du vil blive tilbudt ansættelse eller få et afslag.

Kick-off på PwC’s Graduateforløb sker i efteråret 2022.

Deltag i Hackschool

Hackschool er et unikt og lærerigt uddannelsesforløb til dig som studerende, der interesserer sig for cybersikkerhed, sikkerhedsteknologier, GDPR og data compliance. Forløbet indebærer en blanding af oplæg og workshop, og en case aften, hvor du løser virkelighedsnære cases med andre studerende. Herefter vil der eventuelt være ansættelsessamtaler til dem, der kunne tænke sig et studiejob i PwC’s Security & Technology afdeling.

Læs mere om Hackschool

Få studiejob hos PwC

Vi har altid mange ledige stillinger til studerende, hvor du kan arbejde med spændende problemstillinger og blive en del af vores store netværk for studerende i PwC, PwC Students.

Find studiejobs under vores ledige stillinger

Kontakt os

PwC Human Capital

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3600

Følg PwC