Regnskab og selskabsret

Ikke alle virksomheder reguleres af selskabslovene og årsregnskabsloven. Uanset hvilke regler, der gælder for din virksomheds finansielle regnskaber, så kan vi hjælpe med udarbejdelsen.

 

Forskellige virksomhedsformer har forskellige regnskabsregler

Ikke alle virksomheder reguleres af selskabslovene og årsregnskabsloven. Uanset hvilke regler, der gælder for din virksomheds finansielle regnskaber, så kan vi hjælpe med udarbejdelsen. Oftest hjælper vi med udarbejdelsen af de lovpligtige regnskaber for aktieselskaber og anpartsselskaber, der aflægges efter årsregnskabslovens bestemmelser.

 

Seneste nyheder

CFOdirect: Syv veje mod vækst for mellemstore virksomheder, og podcast om oplysningskrav i standarden ”Omsætning fra kontrakter med kunder”

I rapporten ”Bringing your future into focus” kan du få inspiration til din virksomhed og syv mulige veje mod vækst for mellemstore virksomheder, som i en travl og konkurrencepræget hverdag kæmper med at holde fokus på fremtiden. Hør også podcasten, hvor der stilles skarpt på oplysningskravene i den nye standard ”Omsætning fra kontrakter med kunder”. I podcasten kan du høre nærmere om de nye oplysningskrav, praktiske eksempler samt de lempelser, som standarden indeholder.

Brancheløsninger indenfor regnskab

Til mange forskellige brancher har vi også udviklet særlige løsninger. Som eksempler kan nævnes apoteker. Vi er markedsførende inden for flere industrier, herunder televirksomheder, farmaceutiske virksomheder m.fl. Find din branche her.

Hold dig ajour indenfor regnskab

Vores regnskabsfaglige afdeling følger hele tiden ændringer, fortolkninger og generel udvikling i regnskabs- og selskabsregler - både inden for årsregnskabsloven, IFRS, US GAAP og særlige virksomhedsformer. Tilmeld dig vores skræddersyede nyhedsbrev Dialog, så er du altid opdateret.

 

Hent Regnskabshåndbogen

Regnskabshåndbogen giver dig et samlet overblik over tendenser, nyheder og gældende regler inden for regnskab, selskabsskat, selskabsret samt moms og afgifter.

 

Kontakt os

Henrik Steffensen
Global IFRS-partner
Tlf: 3945 3214
E-mail

Følg PwC