Regnskab og selskabsret

Alt om regnskab og selskabsret, samlet ét sted.

 

Forskellige virksomhedsformer har forskellige regnskabsregler

Ikke alle virksomheder reguleres af selskabslovene og årsregnskabsloven. Uanset hvilke regler, der gælder for din virksomheds finansielle regnskaber, så kan vi hjælpe med udarbejdelsen. Oftest hjælper vi med udarbejdelsen af de lovpligtige regnskaber for aktieselskaber og anpartsselskaber, der aflægges efter årsregnskabslovens bestemmelser.

 

Seneste nyheder

CFOdirect: PwC kommenterer på kompleks FASB-model, VIDEO: Se hvordan du klassificerer sikkerhedsstillelse, der har karakteristika af både gæld og egenkapital og meget mere

Denne gang i CFOdirect kan du læse PwC’s bud på, hvordan FASB’s model for at skelne passiver fra egenkapital kan simplificeres og forbedres. Se også videoen om, hvordan du klassificerer sikkerhedsstillelse, der har karakteristika af både gæld og egenkapital, og hvordan det påvirker dets regnskabsmæssige resultat.

CFOdirect: Hvorfor og hvordan bestyrelsen bør tage et nyt kig på risici i din virksomhed, analyse af 17 store banker under og efter finanskrisen og meget mere

Denne gang i CFOdirect kan du få indsigt i, hvorfor bestyrelsen i din virksomhed bør tage et nyt kig på at overvåge risici. Samtidig får du en praktisk guide til, hvordan I kommer i gang. Download også vores analyse af 17 store banker primært i USA og Europa, og læs hvordan de overkommer deres største forhindring – deres egen strategi.

CFOdirect: 20 år med PwC’s CEO survey, VIDEO: FASB’s har opdateret definitionen af en virksomhed – få ændringerne forklaret og meget mere

I denne udgave af CFOdirect giver vi dig for tyvende gang vores CEO Survey, hvor 1.400 CEO’er har delt deres tanker om, hvordan globalisering og teknologiske frembrud fortsat vil påvirke vækst, talent, tillid og samfund. Se også videoen, hvor vi diskuterer de tre nøglepunkter, som påvirkes af FASB’s ændringer i definitionen på en forretning.

Brancheløsninger indenfor regnskab

Til mange forskellige brancher har vi også udviklet særlige løsninger. Som eksempler kan nævnes apoteker. Vi er markedsførende inden for flere industrier, herunder televirksomheder, farmaceutiske virksomheder m.fl. Find din branche her.

Hold dig ajour indenfor regnskab

Vores regnskabsfaglige afdeling følger hele tiden ændringer, fortolkninger og generel udvikling i regnskabs- og selskabsregler - både inden for årsregnskabsloven, IFRS, US GAAP og særlige virksomhedsformer. Tilmeld dig vores skræddersyede nyhedsbrev Dialog, så er du altid opdateret.

 

Hent Regnskabshåndbogen

Regnskabshåndbogen giver dig et samlet overblik over tendenser, nyheder og gældende regler inden for regnskab, selskabsskat, selskabsret samt moms og afgifter.

 

Contact us

Henrik Steffensen
Global IFRS-partner
Tlf: 3945 3214
E-mail

Følg PwC