Revision hos PwC

Vi leverer skræddersyet revision i hele Danmark

Revision på forkant: Lokalt forankret, globalt forbundet, teknologisk fremført

Som kunde i PwC vil du blive mødt af engagerede revisorer, der har fokus på at levere service af høj kvalitet, der er tilpasset dine behov. Med 2.800 medarbejdere og partnere i hele landet samarbejder vi med alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor i hele Danmark. Desuden er vi tæt forbundet til PwC’s globale netværk, hvor vi samarbejder med eksperter og indhenter ny viden. Vi sørger for altid at være opdaterede på den seneste teknologi, der understøtter den revision, vi leverer. 

Gode relationer er en af vores kerneværdier, og vi gør en dyd ud af at skræddersy vores revision til netop dét, din virksomhed har behov for. Når du vælger at samarbejde med en af vores revisorer, er du desuden altid garanteret en rådgiver med specialviden om lige netop din branche, og de udfordringer, du står overfor.

Tillid er vores fælles fundament
Vi garanterer tryghed i den ydelse, vi leverer

Global viden
Lokale rådgivere med et globalt netværk

Skræddersyet service
Vi tilbyder service tilpasset dit behov

Skræddersyet revision

Vores ydelser er skræddersyet til hver enkelt kunde. Når du vælger PwC, tilknytter vi et hold af revisorer med den nødvendige erfaring, branchekendskab og indsigt i netop de forhold, der er vigtige for din virksomhed.

Du får en primær kontaktperson, som er den, der har overblikket og bevarer den dybe indsigt hele vejen igennem processen, uanset om det er revision, gennemgang af din årsrapport eller andre ydelser. Vi arbejder dagligt med at sikre kvalitet i årsrapporter, skatteplanlægning, værdiansættelse og finansiering – og vi står altid klar til at gennemgå din situation.

PwC tilbyder revision med høj kvalitet fra vores omfattende netværk af kontorer i hele Danmark. Vi arbejder tæt sammen med dig for at skræddersy en løsning, der møder dine unikke behov.

Hvorfor vælge PwC?

Indgående branchekendskab

PwC er et af Danmarks førende revisionshuse. Vi udfører revision for virksomheder i de fleste brancher, og vi er altid opdateret på ny lovgivning og teknologi. Du vil altid blive mødt af en revisor, der har et indgående kendskab til din branche og de seneste ændringer og forhold i den pågældende industri.

En revisor nær dig

Hos PwC får du en kontaktperson, der er lokaliseret tæt på dig og som er opdateret på lokale forhold, og som trækker på viden fra vores globale netværk af specialister. Det er din garanti for, at du altid vil få specialiseret viden med fokus på lokal lovgivning.

Tillid er vores fundament

Du kan altid have tillid til revision, der kommer fra PwC. Vi bruger godkendte værktøjer og revisionsmetoder, og vi tror på  gennemsigtighed over for vores kunder. For kun gennem transparens kan din virksomhed opleve den sikkerhed, I har brug for, for at have tillid til den service, vi leverer.

Datadrevet revision

Vores medarbejdere har et digitalt mindset, og med hjælp fra relevant teknologi har vi skabt en revisionsproces, der er digitalt understøttet fra start til slut. Det skaber ikke kun effektiv revision, men giver også klarhed over tidsplaner, optimerer leverancer og giver indsigt i sammenhænge - uanset om der er tale om revision for en mindre eller multinational virksomhed.

Læs mere om digital og datadrevet revision

Kontakt os

Rasmus Friis Jørgensen

Rasmus Friis Jørgensen

Direktør og leder af revisionsforretningen, PwC Denmark

Tlf: 3945 3223

Anders  Stig Lauritsen

Anders Stig Lauritsen

Direktør og leder af revisionsforretningen, PwC Denmark

Tlf: 2446 5687

Mads Melgaard

Mads Melgaard

Direktør og markedsleder, PwC Denmark

Tlf: 2321 1415

Følg PwC

Felter, markeret med stjerne, skal udfyldes.(*)

Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at PwC må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte PwC og/eller klage i PwC’s privatlivspolitik.

Hide