Revision og erklæringer

PwC er blandt de største revisionsfirmaer med 10 danske lokalkontorer. Kom ind og lad os finde den revisionsordning, der passer til dig.

Revisionsfirma med stor ekspertise og troværdighed

Hvordan vælger du revisionsfirma? Mange privatpersoner, virksomheder og selskaber på PwC's kundeliste har valgt os, fordi vi er nærværende, samtidig med at vi trækker på et verdensomspændende netværk af erfaring. Uanset om du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed eller et børsnoteret selskab, så yder vores revisorer optimal service.

Vi vedligeholder og udvikler løbende den viden og know-how, som du nyder godt af. Vores arbejdsmetoder og værktøjer er gennemarbejdede, altid ajourførte i forhold til lovgivningskrav og bruges dagligt på tusindvis af revisioner, lokalt og globalt.

Netop ressourcerne gør, at du hos os finder en række ekspertiseområder inden for revision, der tilfører din virksomhed værdi. Men det vigtigste er nok, at vi kan tilføre din årsrapport den troværdighed, som vores påtegninger og erklæringer indebærer.

Tomorrow’s audit, today - Morgendagens revision er digital

Eksemplerne på hvordan vi anvender en digital og innovativ tilgang til revision, der bidrager til bedre forretningsresultater hos vores kunder, er mange. Fordelene er tidsbesparelse, minimering af fejl og flaskehalse og bedre datadrevet indsigt i forretningen.

Læs mere om digital og datadrevet revision

En kontaktperson og et helt team af eksperter i ryggen

Ingen sager eller klienter er ens. Derfor er vores ydelser skræddersyet til den enkelte klient. Når du vælger PwC som revisionsfirma, tilknytter vi et hold af medarbejdere med den nødvendige erfaring, med branchekendskab og indsigt i netop de forhold, der kendetegner din virksomheds situation. Vi har altid lige netop den revisor, der forstår din virksomheds behov og udfordringer.

Du får en primær kontaktperson, som er den, der har overblikket og bevarer den dybe indsigt hele vejen igennem revisionen og gennemgangen af din årsrapport. Er der behov for at tilknytte eksperter inden for nogle af vores specialer, hjælper din kontaktpersonen med at finde den rette. Både lokalt og internationalt. Det gør revisionen effektiv – og giver dig den nødvendige professionelle sparring.

One point of contact – til alle de markeder, I bevæger jer på

Ved at vælge et revisionsfirma på PwC's størrelse får I en lettere kommunikation på tværs af markederne. Er I en dansk virksomhed med planer om at udvide til andre markeder, får I én kontaktperson hos PwC i Danmark – som sørger for at kommunikere jeres behov og ønsker ud til de aktuelle PwC-kontorer. Alt udføres med lokal ekspertise, så vi sikrer, at ledelsens fokus når helt ud i de fjerneste datterselskaber. Og fordi alt rapporteres gennem én kontaktperson, får du en samlet tilbagemelding fra en person, der taler dit sprog - og kender dine bevæggrunde.

Revision i USA – vi formidler The American Way – på dansk

PwC er revisorfirma for hovedparten af de danske selskaber, der er børsnoteret i USA, så vi har erfaring med - og indgående kendskab til - de udfordringer, det indebærer. Vores værktøjer er opbygget, så vi overholder amerikanske krav til revision. Al denne viden kan også anvendes, hvis I er amerikansk ejet og derfor skal rapportere efter amerikanske regnskabsregler US GAAP. Vi har således specialister inden for US GAAP, FATCA og de særlige regler, der blev indført med Sarbanes Oxleys Act.

Statsautoriseret Revisor

Søger du en statsautoriseret revisor, der kan sætte sig ind i din virksomheds udfordringer? Når du vælger at samarbejde med en af vores revisorer, er du samtidig altid garanteret mulighed for rådgivning fra en statsautoriseret revisor med specialviden om lige netop din branche og de udfordringer, du står overfor.

Din revisor er din økonomiske sparringspartner

Som revisorer arbejder vi dagligt med at sikre kvalitet i årsrapporten, skatteplanlægning, værdiansættelse og finansiering – og vi står altid klar til at vende din situation. Du får en revisor tilknyttet dig og virksomheden. Hertil er der en statsautoriseret revisor bag hvert team.

Kvalitet i din årsrapport

Når du aflægger årsrapport, er der mange detaljer, der skal være på plads. Vores revisorer og statsautoriserede revisorer bruger gennemprøvede værktøjer og revisionsmetoder, der garanterer et kvalitetssikret revisionsforløb – hvert år.

Få en engageret revisor

Vores kunder giver udtryk for, at det vigtigste for dem er deres revisors faglige dygtighed og det personlige forhold. I PwC holder vi os ajour med den nyeste lovgivning og praksis, så din forretning altid er på forkant. Det personlige forhold mellem dig og din revisor er selvfølgelig sværere at sætte i rammer. Første skridt til et godt samarbejde er, at vi kender dit lokalområde og dine lokale udfordringer – i dag finder du os i 10 danske byer. 

Din revisor omsætter praktiske udfordringer til gode idéer

Vi har revisorer og rådgivere inden for alle brancher, der står klar til at rådgive din virksomhed i de forskellige livsforløb, bl.a. etablering, virksomhedsvurdering ved køb, salg, fusion eller spaltning, børsnotering og anden finansiering.

Kontakt os

Rasmus Friis Jørgensen

Rasmus Friis Jørgensen

Direktør og leder af revisionsforretningen, PwC Denmark

Tlf: 3945 3223

Anders  Stig Lauritsen

Anders Stig Lauritsen

Direktør og leder af revisionsforretningen, PwC Denmark

Tlf: 2446 5687

Mads Melgaard

Mads Melgaard

Direktør og markedsleder, PwC Denmark

Tlf: 2321 1415

Følg PwC