Consulting

Vi hjælper virksomheder med at gennemføre større forandringer og løbende optimering med målbar effekt på virksomhedens økonomiske performance. Derudover hjælper vi virksomheder med optimering og implementering af it-løsninger med fokus på økonomisk performance.

Det handler om at træffe de rigtige valg

For at vinde i morgen skal den særlige kombination af forretningens capabilities være kernen og drive virksomhedens investeringer og forretningsmodel. Hvad er det, din virksomhed gør bedre end andre? Som dine kunder efterspørger – og som dine konkurrenter ikke kan kopiere? Det er kombinationen af dine unikke capabilities og kultur, der skal være fundamentet – fra strategi til eksekvering.

Hos PwC’s Consulting får du en samarbejdspartner, som kan binde capabilities og forretning sammen. Vi tror nemlig på, at det er det rette samspil, der afgør, om du får succes i fremtiden.

Strategy& - Strategier med globalt udsyn

Sammen med jer udvikler vi strategier, der skaber resultater og transformerer jeres forretning.

Med Strategy& får I direkte adgang til vores globale industrikompetencer inden for bl.a. detailhandel, produktion, Life Science, transport, Business & IT services, bank og forsikring, og til PwC´s brede kompetencer på tværs af hele vores rådgivningsforretning. Det sikrer, at vi målrettet fokuserer på jeres nøgleudfordringer og tilbyder jer sparring på alle niveauer.

Læs mere om Strategy&

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Mads Nørgaard Madsen

Direktør, Consulting, PwC Denmark

Tlf: +45 2811 1592

Følg PwC