Skat og skatterådgivning

Få skatterådgivning hos PwC. Over 170 danske og udenlandske skattespecialister rådgiver om skat. Skab værdi for din bundlinje. Kontakt en skatterådgiver her.

 

Skatteplanlægning og skatterapportering er blevet mere omfattende og uigennemskuelig for virksomheder. Samtidig betyder det mere for virksomhedens økonomi og omdømme. Hyppige ændringer i skattelovene sætter både danske og udenlandske virksomheder under et stort pres. Søger du efter en skatterådgiver, der kan føre dig sikkert gennem skatteregler og -rapporteringer, så læs videre her.

Skatterådgivning, der fokuserer på din bundlinje

PwC's 178 danske skattespecialister tilbyder løsningsorienteret skatterådgivning, der tager udgangspunkt i dine skattemæssige udfordringer og skaber værdi på bundlinjen. Din faste kontaktperson og skatterådgiver trækker på alle PwC specialister, såsom økonomer og revisorer, i det omfang det er nødvendigt for at skabe en løsning, der understøtter dine forretningsmæssige mål.

Har du behov for løsninger på tværs af grænser, har PwC et netværk med mere end 36.500 dedikerede skattespecialister, der kan hjælpe dig med international skatterådgivning. Du får individuel service med en lokal ekspertise i et globalt netværk.

Kontakt en skatterådgiver fra PwC øverst til højre og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om hvordan vi bedst kan rådgive dig om skat.

Human Resource Services hjælper med skat og jura

Mange problemstillinger omkring skat og jura opstår i krydsfeltet mellem medarbejder og virksomhed. Vi kan hjælpe jer videre, hvis I har spørgsmål til arbejde på tværs af landegrænser, aflønning, selvangivelse, afskedigelser og meget mere.

 

Seneste nyheder

Digitalisering i økonomiafdelingen skaber værdi i hele forretningen

Automatisering og strømligning af processer i finansfunktioner som fx Robotic Process Automation (RPA) skaber reel effektivitet og bidrager direkte til forretningens værdiskabelse, men kræver en større indsats end forventet. Det viser en global rapport fra PwC. Det er dog en tidskrævende proces og kræver en højere indsats end forventet, at implementere RPA, ligesom der er stor mangel på specialister, fastslår en dansk rapport.

Rusland fortsætter med at sætte ind over for aggressiv skatteplanlægning

Rusland fortsætter med at sætte ind over for aggressiv skatteplanlægning ved at indføre et ’i god tro’ (bona fide) koncept. Hvis en skatteyder ikke kan bevise, at konceptets kriterier er overholdt, kan det betyde, at skatteyder vil få afvist retten til at nedsætte sin skattepligtige indkomst. Da konceptet er defineret meget bredt, har de russiske føderale skattemyndigheder allerede udsendt flere anbefalinger til lokale russiske skattemyndigheder om, hvordan konceptet skal håndteres i praksis.

Erhvervslivets ønskeseddel til de nyvalgte kommunalpolitikere

Tillykke til de nyvalgte kommunalpolitikere. Nu skal det politiske arbejde i gang, og der skal arbejdes med at indfri valgkampens løfter. PwC har i en ny Pulsmåling ’Kommunalvalg 2017’ fået erhvervslivets ønsker til de kommunale politikere de kommende fire år, og særligt på tre områder kan vilkårene for erhvervslivet forbedres. 1) Bedre trafikal infrastruktur, 2) Bedre digital infrastruktur og 3) Lavere kommunale skatter.

Erhvervs- og iværksætteraftale 2017

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti og Radikale Venstre indgået en politisk aftale om en erhvervs- og iværksætterpakke. Vi har nedenfor oplistet de initiativer, som vedrører skatte-, moms- og afgiftsområdet. Samlet er der afsat 14,7 mia. kr. frem til 2025 til at gennemføre erhvervs- og iværksætterinitiativerne fremsat af regeringen den 12. november 2017. Denne aftale byder blandt andet på en aktiesparekonto, ligesom en række afgifter, herunder energiafgifter, bliver sænket.

Kontakt os

Thomas Bjerre
Partner, leder af Tax
Tlf: 3945 3824
E-mail

Claus Høegh-Jensen
Partner
Tlf: 3945 3303
E-mail

Følg PwC