Skat og skatterådgivning

Få skatterådgivning hos PwC. Over 170 danske og udenlandske skattespecialister rådgiver om skat. Skab værdi for din bundlinje. Kontakt en skatterådgiver her.

 

Skatteplanlægning og skatterapportering er blevet mere omfattende og uigennemskuelig for virksomheder. Samtidig betyder det mere for virksomhedens økonomi og omdømme. Hyppige ændringer i skattelovene sætter både danske og udenlandske virksomheder under et stort pres. Søger du efter en skatterådgiver, der kan føre dig sikkert gennem skatteregler og -rapporteringer, så læs videre her.

Skatterådgivning, der fokuserer på din bundlinje

PwC's 178 danske skattespecialister tilbyder løsningsorienteret skatterådgivning, der tager udgangspunkt i dine skattemæssige udfordringer og skaber værdi på bundlinjen. Din faste kontaktperson og skatterådgiver trækker på alle PwC specialister, såsom økonomer og revisorer, i det omfang det er nødvendigt for at skabe en løsning, der understøtter dine forretningsmæssige mål.

Har du behov for løsninger på tværs af grænser, har PwC et netværk med mere end 36.500 dedikerede skattespecialister, der kan hjælpe dig med international skatterådgivning. Du får individuel service med en lokal ekspertise i et globalt netværk.

Kontakt en skatterådgiver fra PwC øverst til højre og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om hvordan vi bedst kan rådgive dig om skat.

Human Resource Services hjælper med skat og jura

Mange problemstillinger omkring skat og jura opstår i krydsfeltet mellem medarbejder og virksomhed. Vi kan hjælpe jer videre, hvis I har spørgsmål til arbejde på tværs af landegrænser, aflønning, selvangivelse, afskedigelser og meget mere.

 

Seneste nyheder og udgivelser

Ny dobbeltbeskatningsoverenskomst på vej mellem Danmark og Frankrig

Ny dobbeltbeskatningsoverenskomst på vej mellem Danmark og Frankrig

Efter længere tids venten ser det nu ud til, at der vil blive indgået en ny dobbeltbeskatningsoverenskomst (DBO) mellem Danmark og Frankrig. De to lande er blevet enige om en principerklæring, som indebærer en model, der bl.a. vil betyde, at danske pensionsudbetalinger ikke længere beskattes fuldt ud i både Danmark og Frankrig. Det var striden om beskatning af danske pensioner, der førte til opsigelsen af DBO’en i 2008.

Rusland indfører vejledning for gensidig aftaleprocedure (MAP)

Rusland indfører vejledning for gensidig aftaleprocedure (MAP)

Det russiske Finansministerium har godkendt en vejledning for gensidig aftaleprocedure (Mutual Agreement Procedure (MAP)) i forbindelse med anvendelsen af dobbeltbeskatningsoverenskomster. Kun få virksomheder har indtil nu haft succes med en gensidig aftaleprocedure i Rusland, men det forventes, at den nye vejledning vil vende den gensidige aftaleprocedure til en realistisk mulighed og skabe en nemmere vej til at løse dobbeltbeskatningstvister.

Ny dansk skatteordning for investeringsfonde giver nem adgang til danske detailinvestorer

Ny dansk skatteordning for investeringsfonde giver nem adgang til danske detailinvestorer

I januar i år vedtog Folketinget lovforslag L 114. Overordnet set forbedrer den nye skattelovgivning mulighederne for at markedsføre udenlandske aktiebaserede investeringsfonde, herunder ETF'er, til danske personlige investorer. Desuden indeholder den nye lov også elementer, der har til formål at forbedre mulighederne for, at den danske fondsbranche kan markedsføre udbyttebetalende investeringsfonde til udenlandske investorer.

Kontakt os

Thomas Bjerre

Partner, Head of Tax, PwC Denmark

Tlf: 3945 3824

Claus Høegh-Jensen

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 3303

Følg PwC