Skat og skatterådgivning

Få skatterådgivning hos PwC. Over 170 danske og udenlandske skattespecialister rådgiver om skat. Skab værdi for din bundlinje. Kontakt en skatterådgiver her.

 

Skatteplanlægning og skatterapportering er blevet mere omfattende og uigennemskuelig for virksomheder. Samtidig betyder det mere for virksomhedens økonomi og omdømme. Hyppige ændringer i skattelovene sætter både danske og udenlandske virksomheder under et stort pres. Søger du efter en skatterådgiver, der kan føre dig sikkert gennem skatteregler og -rapporteringer, så læs videre her.

Skatterådgivning, der fokuserer på din bundlinje

PwC's 178 danske skattespecialister tilbyder løsningsorienteret skatterådgivning, der tager udgangspunkt i dine skattemæssige udfordringer og skaber værdi på bundlinjen. Din faste kontaktperson og skatterådgiver trækker på alle PwC specialister, såsom økonomer og revisorer, i det omfang det er nødvendigt for at skabe en løsning, der understøtter dine forretningsmæssige mål.

Har du behov for løsninger på tværs af grænser, har PwC et netværk med mere end 36.500 dedikerede skattespecialister, der kan hjælpe dig med international skatterådgivning. Du får individuel service med en lokal ekspertise i et globalt netværk.

Kontakt en skatterådgiver fra PwC øverst til højre og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om hvordan vi bedst kan rådgive dig om skat.

Human Resource Services hjælper med skat og jura

Mange problemstillinger omkring skat og jura opstår i krydsfeltet mellem medarbejder og virksomhed. Vi kan hjælpe jer videre, hvis I har spørgsmål til arbejde på tværs af landegrænser, aflønning, selvangivelse, afskedigelser og meget mere.

 

Seneste nyheder

Størstedelen af de finansielle virksomheder vil øge deres FinTech-partnerskaber for at undgå at miste omsætning

Et stort flertal af banker, forsikringsselskaber og kapitalforvaltere har planer om at øge deres partnerskaber med FinTech-selskaber i løbet af de kommende 3-5 år. Én af de faktorer, der er drivkraften bag disse partnerskaber, er en øget bekymring i sektoren for at miste omsætning til uafhængige FinTech-selskaber. Det viser en ny undersøgelse fra PwC 'Redrawing the lines: FinTech’s growing influence on Financial Services'.

Det politiske oplæg til finansiering af Nordsøaftalen kan blive dyrt for Danmarks eksportvirksomheder

Det politiske oplæg til finansieringen af Nordsøaftalen – som blev udsendt i går – åbner for et farvel til dele af eksportmomsordningen, der har været en meget betydelig hjælp til erhvervslivet og dansk eksport siden dens indførsel i 1980. Spørgsmålet er, om de politiske partier, der tegner aftalen, har haft et fuldt overblik over de mulige konsekvenser for dansk erhvervsliv og Danmarks fremtidige eksport?

Contact us

Jan M. Huusmann
Partner & direktør, leder af Tax
Tlf: 3945 9452
E-mail

Thomas Bjerre
Partner
Tlf: 3945 3824
E-mail

Claus Høegh-Jensen
Partner
Tlf: 3945 3303
E-mail

Følg PwC